-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Săptămână gratuită la PFG Bistrița! Sălile de kick-boxing vă așteaptă

Profesional Fight Gym – una dintre „fabricile” de luptători din Bistrița-Năsăud – își deschide porțile gratuit, timp de o săptămână, pentru toți doritorii.

Sălile lui Sensey Ionel Burduhos din județ se deschid cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului. Clubul sportiv oferă gratuitate, timp de o săptămână, celor care îi calcă pragul și vor să facă cunoștință cu un sport de contact complex, kick boxing-ul.

PFG are săli în Mărișelu, Căianu Mic, Telciu, Măgura Ilvei, Budacul de Jos, Galații Bistriței, Șieu, Teaca, Prundu Bârgăului, Orheiu Bistriței, iar oferta este valabilă în toate localitățile.

„Sportul este un pilon esențial în dezvoltarea fizică și psihică a oricărei persoane, indiferent de vârstă. În ceea ce privește interesul sau motivația pentru acest domeniu, studiile arată faptul că procentajul nu este unul îmbucurător. De aceea, cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, Asociația Profesional Fight Gym vine în întâmpinarea tuturor ca sprijin, dorind să inspire și să determine cât mai multe persoane să practice sportul.

Astfel, oferim gratuitate în această săptămână și deschidem larg ușile sălii noastre de kick-boxing, pentru a face un mic pas în orientarea juniorilor, dar și a seniorilor spre un stil de viață activ, disciplinat și sănătos.

Oferta este valabilă în Bistrița și cele 10 sucursalele din Mărișelu, Căianu Mic, Telciu, Măgura Ilvei, Budacul de Jos, Galații Bistriței, Șieu, Teaca, Prundu Bârgăului, Orheiu Bistriței”, a transmis conducerea clubului PFG.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.