-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Au fugit din izolare și-au ajuns… în carantină! Plus că au avut de scos bani frumoși din buzunar!

Ordonanța militară nr 2 sublinia clar faptul că cei care încearcă să părăsească domiciliul, în timpul izolării, intră în carantină. Ieri, o femeie și cei doi copii minori ai săi, dar și un tânăr, au ajuns în carantină. Aceștia nu au fost găsiți la domiciliu și au avut de plătit și o sumă frumușică.

Polițiștii și jandarmii verifică zilnic dacă cei aflați în izolare respectă măsura impusă. Conform Ordonanței Militare nr 2, cei care nu respectă izolarea sunt plasați automat în carantină pentru 14 zile.

Ieri, oamenii legii au găsit două cazuri de nerespectare a izolării. Aceștia au ajuns în carantină și au avut de plătit și o sumă însemnată de bani.

„Polițiștii au dispus plasarea în carantină instituționalizată, sub pază, pentru următoarele 14 zile, față de două persoane care nu au respectat măsura izolării! Astfel, în după-masa de 24 martie, cu ocazia efectuării de verificări privind modul în care se respectă măsura autoizolării, polițiștii Biroului de Investigații Criminale nu au găsit-o la domiciliu pe o femeie în vârstă de 32 de ani față de care era dispusă măsura izolării, din data de 18 martie, fiind întoarsă din străinătate (Germania). 

De asemenea, un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, față de care era dispusă măsura izolării, nu a fost găsit acasă în timpul unei verificări. Acesta s-a întors în urmă cu 6 zile, din Belgia. În baza celor constatate, tânărul de 25 de ani și femeia, împreună cu cei doi copii minori ai acesteia, au fost conduși într-un centru de carantină, din Bistrița-Năsăud, pentru o perioadă de 14 zile și sancționați cu amendă în valoare de 7.500 de lei”, transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

FOTO – Gazeta de Prahova

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...