29.5 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

11 angajați ai Spitalului de Urgență Bistrița, în izolare!

Lipsa transparenței pacienților privind COVID 19, duce la posibilitatea infectării cadrelor medicale. La Spitalul Județen de Urgență Bistrița, 11 angajați sunt în izolare. La aceștia se mai adaugă cei 7 angajați ai spitalului din Năsăud și cei doi angajați SAJ BN.

Frica, lipsa responsabilității și ignoranța celor ce intră în contact cu persoane venite din străinătate pot duce la paralizarea sistemului de sănătate.

Mai exact, aceștia expun cadrele medicale la infectarea cu COVID 19.

În Suceava, 1.300 de cadre medicale sunt în izolare și peste 70 sunt infectate.

În județul nostru, numărul cadrelor medicale aflate în izolare crește.

”11 angajați ai Spitalului Județean de Urgență Bistrița se află în izolare la domiciliu” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al SJUB, Camelia Strungari.

La  aceștia, se adaugă cei 7 angajați ai Spitalului Orășenesc Năsăud și cei doi ai SAJ BN.

S-ar părea că o parte din rezultatele analizelor luate acestor cadre medicale ar trebui să sosească azi.

Pe lângă cele 20 de persoane ce lucrează în sistemul de sănătate, și doi polițiști își alteaptă rezultatele.

Mai multe pe cele două subiecte, aici:

18 cadre medicale în izolare, din cauza femeii din Salva depistată cu COVID 19

DE NECONCEPUT! Doi polițiști, care au intrat în contact cu un bolnav de COVID-19 asteaptă de mai bine de o săptămână rezultatele testelor

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.