11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

Au omorât un elvețian pentru două ceasuri și 1.900 de franci

Doi bistrițeni sunt trimiși în judecată pentru omor calificat și tâlhărie calificată, după ce au omorât un elvețian. Planul lor era să-l jefuiască, însă surprinși în fapt au recurs la violență. Aceștia au plecat din locuința elvețianului cu 1900 de franci și două ceasuri.

Doi bistrițeni sunt judecați pentru omor calificat și tâlhărie calificată, după un jaf scăpat de sub control în Geneva, Elveția, petrecut acum exact doi ani.

Cei doi, împreună cu un alt individ cercetat și reținut de către autoritățile judiciare din Elveția au pătruns în locuința elvețianului cu scopul de a o jefui. Surprinși fiind au recurs la violență, iar proprietarul casei și-a pierdut viața.

Cei trei au plecat din locuință cu 1.900 de franci elvețieni și două ceasuri. Cei doi se află în arest preventiv.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...