1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Creațiile unicat „Produs în Bistrița-Năsăud” – cadoul perfect pentru doamnele din viața noastră

Doamnele și domnișoarele sunt din ce în ce mai selective atunci când vine vorba despre ținute, accesorii și alimentație. Iar creațiile unicat Produs în Bistrița-Năsăud” – expuse, începând de astăzi, în Piața Centrală – pot deveni cadoul perfect pentru doamnele din viața noastră…

În ultimii ani, creațiile unicat, lucrate manual, cu elemente naturale și, în mod special, de inspiratie tradițional românească sunt foarte la modă. Un rol major în această tendință l-au avut creatoarele populare din Țara Năsăudului care s-au îndârjit să ducă mai departe tradiția, chiar dacă i-au dat, pe ici pe colo, o tușă modernă.

La fel de la modă sunt produsele alimentare naturale, cu conținut redus de zahăr, fără aditivi și amelioratori.

Dacă sunteți din Bistrița sau vă aflați în oraș în această perioadă, puteți îndeplini dorințele ființelor gingașe din viața voastră! Le puteți răsfăța oferindu-le minunățiile create cu mâinile și cu sufletul de către meșerii populari și artizanii membri ai Asociației Produs în Bistrița-Năsăud”.

Și pentru ca surpriza să fie maximă, le puteți așterne o masă plină cu bunătăți 100% naturale, realizate de producătorii locali.

Toate acestea se pot întâmpla în doar câteva minute, într-un singur loc: Târgul primăverii „Produs în Bistrița-Năsăud” din Piața Centrală, în vecinătatea Bisericii Evenghelice.

Târgul este deschis începând de astăzi, 6 martie, până duminică, 8 martie 2020, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.