9.2 C
Bistrița
marți, martie 21, 2023

FOTO/VIDEO: Departe de mama de 8 Martie? Comandă-i buchetul de flori online, la Euforia Floral Boutique!

E ziua ei! A femeii! Și vrei să-i spui cât de mult o prețuiești, o admiri, și o iubești! Dar ești departe poate de draga inimii tale. Nu e nicio problemă! Comandă online un buchet de flori de la Euforia Floral Boutique! Tu spui cui dorești să-l oferi, iar fetele îți alcătuiesc buchetul care să transmită exact ce e în inima ta! Iar apoi îl livrează spre mama, fiica, iubita, soția ta!

E luna Martie, luna în care se sărbătorește femeia! Atenția se îndreaptă spre mamă, soră, soție, prietenă, iubită, colegă etc. Iar în 8 Martie, dorești să-i transmiți ceea ce e în inima ta pentru ea. Doar că de multe ori, nu găsești cuvintele potrivite!

Aici intervin cei de la Euforia Floral Boutique. Designerul florist Alexandra și echipa ei știu să alcătuiască buchete superbe care să transmită ce e în inima ta.

Și nu e o problemă că ești departe de draga inimii tale! Tot la Euforia Floral Boutique găsești soluția! Tu comanzi online buchetul, fetele îl fac frumos și-l livrează!

Unde mai pui că la Euforia Floral Boutique se folosesc DOAR flori naturale. Iar acestea sunt frumos aranjate în buchețele clasice, coșuri, gentuțe, cutii. Găsești și o gamă variată de flori la ghiveci, dacă dorești ca floarea ce-i arată cât e de specială să reziste mai mult timp.

Așadar, nu lăsa distanța să te împiedice să-i spui ce înseamnă pentru tine!

Intră pe pagina lor de Facebook, sună sau scrie un mesaj pe whatsapp la numărul de telefon 0752.195.270 și spune cui vrei să oferi un buchet de flori și unde să-l livreze!

Iar dacă vrei să cumperi și să duci florile tu personal, fetele de la Euforia Floral Boutique te așteaptă în incinta Kaufland de pe Bulevardul Independenței.

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/982342345551834/” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...

Ofertă specială de primăvară la MATEROM AUTOMOTIVE: – 8% avantaj client la Accesoriile selectate Mercedes-Benz

Întâmpină primăvara cu stil. Acum cu 8% avantaj client, la MATEROM AUTOMOTIVE: Primăvara este aici, iar asta...