-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Au scăpat fără nicio zgârietură, după ce au ajuns cu mașina cu roțile în sus, într-un râu

Trei tineri au scăpat fără nicio zgârietură, după o cascadorie demnă de filme. Aceștia s-au răsturnat cu autoturismul într-un râu, în localitatea Parva. Cei trei au reușit să iasă singuri din mașină.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe raza localității Parva. Din primele informații rezultă faptul că șoferul, un tânăr de 28 de ani din Bistrița a pierdut controlul volanului și a ajuns în afara părții carosabile. De acolo, mașina a ajuns într-un râu, unde s-a răsturnat.

Șoferul era însoțit de alte două tinere. Niciunul dintre cei trei n-a fost rănit în urma acestei cascadorii, refuzând transportul la spital.

În ciuda poziției nefirești a mașinii, șoferul și tinerele care-l însoțeau au reușit să iasă singuri din mașină, evitând o hipotermie.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. E usor de comentat fara a sti realitatea. Soferul nu era nici baut si nici nu avea viteza. A evitat impactul frontal cu un jeep si din pacate conditile de drum nu au fost cele mai favorabile. Se poate intampla oricui..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...