25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Hoțul din Unirea a fost prins! Este reținut de polițiști

Mai multe case din cartierul Unirea au fost sparte la finalul lunii octombrie, iar păgubiții bănuiau că ar fi fost vorba despre aceeași persoană. Un bărbat sustrăgea bunuri și sume de bani din casele oamenilor, pe timpul nopții. În aceste momente este reținut de către polițiști.

Un bărbat a băgat spaima în locuitorii unei străzi din cartierul Unirea acum mai bine de o lună de zile. Acesta spărgea casele și curțile oamenilor, furând obiecte și bunuri, dar și sume de bani.

Se pare că toți proprietarii de case care au fost furați au depus plângeri penale împotriva hoțului.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au confirmat atunci că se fac cercetări în această cauză și există un cerc de suspecți.

Se pare că bărbatul care făcea ravagii printre locuitorii străzii din Unirea a fost reținut de către polițiști și se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: