7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

AUDIO: Reacția incredibilă a șefei Serviciului Amenajări când e luată la rost cu privire la puii de cioară omorâți în urma unor toaletări

Platanii de pe Independenței au fost toaletați săptămâna trecută. Odată cu crengile, au căzut, secerați, zeci de pui de cioară. Un reprezentant al Asociației Naționale de Combatere a Braconajului și Poluării Cluj a sunat-o pe șefa Serviciului Amenajări din cadrul Primăriei Bistrița. REACȚIA incredibilă a femeii:

Zgomot, mizerie, crengi căzute la pământ, locuri de parcare ocupate – acesta este veșnicul tablou al toaletării copacilor din municipiu.

Doar că săptămâna trecută, odată cu toaletare platanilor de pe Bulevardul Independenței, a mai apărut ceva în peisaj: printre crengile căzute la pământ, trecătorii au văzut pui de cioară morți.

Imaginile cu trupușoarele neînsuflețite au făcut înconjurul internetului, oripilând pe cei care le-au văzut.

FOTO: Toaletare cu MĂCEL de păsări pe Bulevardul Independenței

Acest lucru l-a determinat pe reprezentantul Asociației Naționale de Combatere a Braconajului și Poluării Cluj să pună mâna pe telefon, să sune la Primăria Bistrița și să-și ofere serviciile.

Ar fi trebuit să anunțați din timp că vreți să toaletați acei platani. Ca cei care iubesc animalele să aibă timp să relocheze cuiburile ciorilor – că și ele sunt animale sălbatice. Nu să omorâți zeci de pui. Am văzut imaginile făcute de oamenii din Bistrița. Venim noi să vă ajutăm să relocați cuiburile. Vă ajutăm!”, a spus Claudiu Olenici de la ANCBP Antibraconaj și Antipoluare Cluj.

Care oameni, domnule? Ăia care-și parchează mașinile pe acolo și acum au scăpat să nu le mai facă ciorile pe mașini? Doar nu le-am omorât noi. Da’ cine vroia să le mute cuiburile, pot să relocheze cuiburile și acum. Oricum, cuiburile-s deja la loc! Haideți să fim serioși, că nu povestim cu copiii acuma. Cine credeți că ne dă nouă scări să mergem să luăm cuiburile de acolo? Că oricum noi solicităm pe cei de la Intervenții Alpine. Dar am mai vorbit cu cei de la SVSU și nu ne dă nimeni nouă scări să luăm cuiburile. Oricum deja sunt la loc. Ce braconaj, domnule???”, au fost câteva din replicile șefei Serviciului Amenajări din cadrul Primăriei Bistrița.

Întregul dialog și răspunsurile halucinante, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...