13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Auditul, marele „mister” din Primăria Bistrița. Primarul Ioan Turc evită răspunsuri pe tema asta și în fața consilierilor locali

După „incidentul” cu firma de audit mult-lăudată de municipalitate, la care s-a renunțat după ce primarul Ioan Turc a constatat că administratoarea acesteia are probleme penale, edilul Bistriței pare să evite constant orice răspuns sau informație despre auditul în instituție.

Primarul Ioan Turc promitea o curățenie generală în instituția pe care o conduce, după ce auditul era gata. A și găsit o firmă care să se ocupe de audit, însă, pe ultima sută de metri a constatat că administratoarea este trimisă în judecată și a renunțat la ea.

Lucrurile par să se fi oprit aici, edilul evitând să ofere orice răspuns pe această temă. Acesta a fost întrebat chiar în cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri,  de consilierul Oana Săcălean, care este stadiul auditului extern.

Ioan Turc a omis să dea un răspuns, „concentrându-se” pe problema PUG-ului dublu, chestiune care nu are un răspuns clar nici acum:

„Nu derulăm un audit extern, derulăm doar un audit intern, pentru a obține un răspuns pe care îl așteptăm și noi și opinia publică, în legătură cu existența mai multor variante de PUG. Astăzi a fost termenul limită pentru depunerea raportului de audit, dar doamna șef de serviciu, din cauza unor probleme medicale, astăzi a lipsit. De aceea, discuția o vom face mâine dimineață, în funcție de concluziile raportului, voi anunța și alte măsuri care să limpezească situația”, a precizat Ioan Turc în ședința de Consiliu Local de ieri.

Consilierul local PMP, Oana Săcălean l-a taxat ulterior pe edil pe pagina sa de Facebook: „Eu întreb de auditul extern din Primăria Bistrița, domnul primar răspunde că a devenit intern la Primăria Bistrița și nu vizează altceva decât Planul Urbanistic General”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: