12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

TRANSMIXT: De luni, 1 martie, elevii navetiști din Bistrița-Năsăud NU mai pot circula gratuit cu autobuzul

Transmixt Bistrița a anunțat ieri seară că elevii navetiști din județ care aveau abonamente gratuite pentru transportul în comun NU le mai pot folosi, pentru că nu mai sunt valabile. Care este motivul:

Dragi elevi navetiști, urmare a faptului că până la această dată nu a fost reglementată legal procedura de decontare a navetei, cu părere de rău vă anunțăm că începând de luni, 1 martie 2021, legitimațiile gratuite de transport (legitimațiile galbene) eliberate pentru al II-lea semestru școlar nu vor mai fi valabile”, au anunțat cei de la Transmixt Bistrița.

Elevii navetiști de pe Valea Bârgăului, Valea Șieului, Milaș, Budești, Teaca, Visuia, Micești, Caila, Blăjeni și alte localități din județ vor fi nevoiți, așadar, să fie pregătiți să achite biletul de autobuz aferent rutei pe care circulă.

În speranța că această situație va fi de scurtă durată (așa cum se anunță în presă), vă sugerăm să păstrați legitimațiile de călătorie pe care le aveți deja”, se mai precizează în comunicatul Transmixt. 

Compania de transport în comun din Bistrița a mai precizat că așteaptă noi reglementări care să clarifice acest aspect. „Dacă acestea nu modifică fundamental procedura de eliberare a legitimațiilor, acestea vor fi reactivate. Vom reveni cu detalii după apariția legislației specifice”, au concluzionat cei de la Transmixt.

Elevii din Bistrița aveau gratuitate pe mijloacele de transport în comun din oraș, din septembrie 2020, de când a început anul școlar: 

Transmixt: Transport GRATUIT pentru elevi, în Bistrița și cartierele aparținătoare. Reduceri, pentru studenți și profesori

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.