7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

TRANSMIXT: De luni, 1 martie, elevii navetiști din Bistrița-Năsăud NU mai pot circula gratuit cu autobuzul

Transmixt Bistrița a anunțat ieri seară că elevii navetiști din județ care aveau abonamente gratuite pentru transportul în comun NU le mai pot folosi, pentru că nu mai sunt valabile. Care este motivul:

Dragi elevi navetiști, urmare a faptului că până la această dată nu a fost reglementată legal procedura de decontare a navetei, cu părere de rău vă anunțăm că începând de luni, 1 martie 2021, legitimațiile gratuite de transport (legitimațiile galbene) eliberate pentru al II-lea semestru școlar nu vor mai fi valabile”, au anunțat cei de la Transmixt Bistrița.

Elevii navetiști de pe Valea Bârgăului, Valea Șieului, Milaș, Budești, Teaca, Visuia, Micești, Caila, Blăjeni și alte localități din județ vor fi nevoiți, așadar, să fie pregătiți să achite biletul de autobuz aferent rutei pe care circulă.

În speranța că această situație va fi de scurtă durată (așa cum se anunță în presă), vă sugerăm să păstrați legitimațiile de călătorie pe care le aveți deja”, se mai precizează în comunicatul Transmixt. 

Compania de transport în comun din Bistrița a mai precizat că așteaptă noi reglementări care să clarifice acest aspect. „Dacă acestea nu modifică fundamental procedura de eliberare a legitimațiilor, acestea vor fi reactivate. Vom reveni cu detalii după apariția legislației specifice”, au concluzionat cei de la Transmixt.

Elevii din Bistrița aveau gratuitate pe mijloacele de transport în comun din oraș, din septembrie 2020, de când a început anul școlar: 

Transmixt: Transport GRATUIT pentru elevi, în Bistrița și cartierele aparținătoare. Reduceri, pentru studenți și profesori

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...