8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO: Medalii de aur, pentru cei mai mici judoka de la Clubul de Judo și Arte Marțiale Bistrița

Clubul de Judo și Arte marțiale Bistrița a pornit cu dreptul la drum, cu o nouă generație de tineri judoka: 12 sportivi ai clubului au participat la Cupa Mărțișorul, în weekendul care a trecut. Toți s-au întors acasă cu medalii.

12 sportivi de la Clubul de Judo și Arte marțiale Bistrița au participat, în weekendul care a trecut, la Cupa Mărțișorul.

Evenimentul organizat de Palatul Copiilor Cluj a reunit aproape 200 de copii din mai multe județe ale Transilvaniei. Cei mici au îmbrăcat costumul alb de judo, luptând ca-n filme, pentru un loc pe podium și o medalie.

Specialiștii susțin că acest sport este extrem de util oricărui copil, chiar și dincolo de sala de sport.

Florin Vlaicu, vicepreședintele Asociației de Judo din Cluj a explicat pentru TVR că toți copiii ar merita să învețe din judo cum poți să cazi fără să te lovești.

Dacă aș avea o putere magică, aș aduce toți copiii din toate școlile măcar șase luni de zile să învețe la judo școala căderii. Dacă ne uităm în jurul nostru, câți copii cad, alunecă și se lovesc și nu se știu deloc proteja…”, a explicat Florin Vlaicu. Acesta a subliniat că micii sportivi învață la judo să-și stăpânească emoțiile, dar și să se încadreze din punct de vedere social în comunitate.

La Cupa Mărțișorul din Cluj au participat 12 cluburi din Transilvania.

Clubul de Judo și Arte marțiale din Bistrița s-a prezentat în competiție cu 12 sportivi. Spre mândria părinților și a antrenorilor – toți copiii s-au întors acasă cu câte o medalie.

Mai bine de jumătate dintre medalii, au fost medalii de aur. Copiii din Bistrița au reușit să cucerească încă o medalie de argint și alte 4 medalii de bronz.

U 9 Masculin
– Scurtu Patric -27 Kg – loc I
– Rotar Tudor – 34 Kg – loc I
– Frimu Ilie – + 42 Kg – loc I

U 11 feminin + masculin
– Rotar Anna – 32 Kg – loc III
– Galban Dragoș – 42 Kg – loc I
– Straibinger Eric – 50 Kg – loc I
– Hâruța Cristian -34 Kg – loc III
– Lăcătusu Paul -42 Kg -loc III

U 13 Masculin
– Moroșanu Daniel -50 Kg – loc I
– Macarie Rareș – 60 Kg – loc I
– Nădășan David -30 Kg – loc II
– Nechita Narcis – 34 Kg – loc III.

Felicitări sportivilor și antrenorilor Valeria și Vasile Bodea pentru rezultatele obținute! Felicitări părinților pentru implicare și susținere!

Mult succes și în viitor!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.