23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Producătorul Rombat se asociază cu Tășuleasa Social și va avea propriul maraton, în toamnă

Producătorul de baterii Rombat va organiza toamna aceasta propriul maraton. Pentru această competiție, compania se aliază cu Tășuleasa Social, asociație cu vasta experiență în domeniu.

Prezent la Bistrițeanul Live, CEO Rombat, Alin Ioaneș a făcut cunoscut faptul că în toamnă, compania va organiza, în Bistrița propriul maraton. În acest demers, producătorul de baterii este sprijinit de Tășuleasa Social, asociație cu experiență în domeniu.

De asemenea, tot în toamnă va avea loc și o competiție de biciclete pentru copii, tot în Bistrița.

„Vom organiza în toamnă un maraton, un cros și o competiție de biciclete pentru copii, aici în Bistrița, pe care dorim să le transformăm într-un eveniment anual, recurent, care va fi susținut de Rombat și împreună cu cei de la Tășuleasa Social să organizăm acest eveniment în fiecare toamnă. Să fie un eveniment de referință pentru cei care iubesc partea de sport”, a precizat Alin Ioaneș, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că producătorul Rombat este activ și pe partea socială și sprijină constant mai multe fundații.

Emisiunea la care a fost prezent CEO Rombat Alin Ioaneș o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: