21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Producătorul Rombat se asociază cu Tășuleasa Social și va avea propriul maraton, în toamnă

Producătorul de baterii Rombat va organiza toamna aceasta propriul maraton. Pentru această competiție, compania se aliază cu Tășuleasa Social, asociație cu vasta experiență în domeniu.

Prezent la Bistrițeanul Live, CEO Rombat, Alin Ioaneș a făcut cunoscut faptul că în toamnă, compania va organiza, în Bistrița propriul maraton. În acest demers, producătorul de baterii este sprijinit de Tășuleasa Social, asociație cu experiență în domeniu.

De asemenea, tot în toamnă va avea loc și o competiție de biciclete pentru copii, tot în Bistrița.

„Vom organiza în toamnă un maraton, un cros și o competiție de biciclete pentru copii, aici în Bistrița, pe care dorim să le transformăm într-un eveniment anual, recurent, care va fi susținut de Rombat și împreună cu cei de la Tășuleasa Social să organizăm acest eveniment în fiecare toamnă. Să fie un eveniment de referință pentru cei care iubesc partea de sport”, a precizat Alin Ioaneș, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că producătorul Rombat este activ și pe partea socială și sprijină constant mai multe fundații.

Emisiunea la care a fost prezent CEO Rombat Alin Ioaneș o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.