8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Verifică tahograful inteligent al mașinii tale la specialiștii Servoplus Filadelfia Autoservice! Ai parte și de alte servicii pentru siguranță în călătoriile tale!

La Servoplus Filadelfia Autoservice ai parte de verificare tahograf, ITP și alte servicii, oferite de specialiști. În cadrul serviceului auto multimarcă tocmai s-a ”bătut palma” cu WABCO, astfel că se pot oferi și reparații la sistemele electronice pentru remorci /semiremorci.

Servoplus Filadelfia Autoservice este un service auto multimarcă, autorizat RAR. Specialiștii din cadrul acestuia oferă servicii adaptate autocarelor, camioanelor, microbuzelor și autoturismelor.

Servoplus Filadelfia Autoservice oferă servicii de reparații mecanice și electrice, servicii de vulcanizare, servicii de tinichigerie/vopsitorie, verificări tahograf și ITP, diagnoză computerizată multimarcă și diagnoză computerizată Volvo.

DE CE să alegeți Servoplus Filadelfia?
  • Stația ITP are integrat service auto, astfel dacă inspectorii au găsit probleme la mașina ta, acestea pot fi remediate într-un timp foarte scurt.
  • Stația ITP oferă servicii  pentru toate categoriile de autovehicule, remorci și semiremorci, inclusiv cele agabaritice
  • Verificări și montaj tahograf. Din acest an oferim verificare și montaj și pentru tahografe inteligente.
  • Mecanici cotați la nivel de specialiști în servisarea și mentenanța autovehiculelor, cu o vastă experiență în acest domeniu
  • Echipamente de ultimă generație
  • Tarife avantajoase

Mai mult, pentru că iubesc performanța, Servoplus a devenit service partener WABCO autorizat RAR și oferă reparații la sistemele electronice pentru remorci /semiremorci.

Tot ce ai nevoie pentru a avea un plus de siguranță în călătoriile tale” – promit specialiștii din cadrul service-ului.

Ce trebuie să faceți este să vă programați prin una din următoarele metode:

  • reparații mecanice, electrice, tinichigerie/vopsitorie, vulcanizare : 0263/351166
  • stația ITP și verificări tahografe: 0758/817065

Puteți să le scrieți și pe contul de Facebook – Servoplus Filadelfia Autoservice, să le trimiteți un mail la adresa [email protected] sau să intrați pe site-ul lor, servoplus.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.