1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

AUR pentru Ioana Sîngeorzan la WTT Youth Star Contender Nova de Gaia din Portugalia

Bistrițeanca Ioana Sîngeorzan a cucerit medalia de aur în proba de U19 simplu feminin a WTT Youth Star Contender Nova de Gaia, desfășurată în Portugalia – cel mai prestigios turneu de juniori din lume.

Ioana Sîngeorzan este campioană la simplu! Aceasta a obținut medalia de aur la cel mai prestigios turneu de juniori din lume – WTT Youth Star Contender Nova de Gaia, din Portugalia.

Condusă cu 2-0 de Giulia Takahashi, din Brazilia, bistrițeanca a egalat 2-2 și a dus setul decisiv până la 18-16, câștigând astfel trofeul competiției.

Sportiva noastră a ajuns în finală după ce a câștigat grupa cu Nina Guo Zheng (3-1), Melanie Merk (3-0) și Julia Leal (3-0); a învins-o apoi cu 3-0 pe tabloul principal, în primii 16 pe Ines Matos; cu 3-1 în sferturi pe românca Elena Zaharia și 3-1 în semifinală pe Sally Moyland.

A fost o finală foarte frumoasă pentru public dar acolo la masă s-a simțit diferit. Mă bucur că am reușit să mă controlez în momentele cheie, la 2-0 pentru adversară am crezut în mine și am revenit. Acest rezultat îmi dă încredere pentru Campionatul Mondial de Juniori, care urmează peste șase zile”, a spus Ioana Sîngeorzan, potrivit CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Alex Dincă, antrenor secund România și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, a precizat că ”am făcut un concurs bun și un rezultat mare pentru noi, având în vedere că la WTT Youth Star Contender Nova de Gaia au participat cele mai bune sportive din lume. A fost un test util pentru Campionatele Mondiale. Sperăm să facem și acolo o figură frumoasă. Urmează un cantonament de trei zile la București, după care vom pleca în Slovenia la Campionatul Mondial de Juniori. Mulțumim Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, sponsorilor și tuturor celor care sunt alături de noi.”

La dublu fete, Ioana Sîngeorzan și Nicole Arlia (Italia) s-au oprit în sferturi de finală. Cele două au învins cu 3-1 perechea portugheză Patricia Santos/ Mariana Santos, însă au cedat în faza următoare în fața Elenei Zaharia și a Silviei Coll, care au câștigat meciul cu 3-2.

De asemenea, bistrițeanca și Eduard Ionescu au câștigat zilele trecute medalia de bronz în proba de dublu mixt.

Cei doi s-au impus cu 3-0 în sferturile de finală în fața perechii Rafael Kong/Mariana Santa (Portugalia) și au fost învinși cu 3-1 de Andrei Istrate – Nicole Arlia.

Sursă foto/video CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...