20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Bărbat din Viile Tecii, condamnat la 4 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, dat în urmărire de poliție

Un bărbat de 46 de ani din Viile Tecii a fost condamnat săptămâna trecută la 4 ani de închisoare cu executare, pentru act sexual cu un minor. Acesta este de negăsit și a fost dat în urmărire de polițiști.

Bărbatul apare pe lista de urmăriți a Poliției Române, după ce în data de 15 noiembrie a fost condamnat, de Curtea de Apel Cluj, la 4 ani de închisoare cu executare, pentru act sexual cu un minor. Acesta nu a fost găsit de polițișit pentru a putea fi încarcerat și a-și ispăși pedeapsa.

Lăcătuș Luca Mihai are 46 de ani și este din Viile Tecii. A fost trimis în judecată în anul 2022, iar anul acesta, Judecătoria Bistrița s-a pronunțat în cazul său și l-a condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare.

Judecătorii Curții de Apel Cluj au considerat pedeapsa prea blândă și au desființat hotătârea de la Bistrița. L-au condamnat pe bărbat la 4 ani de închisoare cu executare. Instanța s-a pronunțat săptămâna trecută, iar hotărârea este una definitivă, nemaiputând fi atacată.

De asemenea, instanța a dispus și prelevarea de probe biologice de la bărbat, în vederea înscrierii în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare. Bărbatul nu avea antecedente penale.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...