1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Bărbat din Viile Tecii, condamnat la 4 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, dat în urmărire de poliție

Un bărbat de 46 de ani din Viile Tecii a fost condamnat săptămâna trecută la 4 ani de închisoare cu executare, pentru act sexual cu un minor. Acesta este de negăsit și a fost dat în urmărire de polițiști.

Bărbatul apare pe lista de urmăriți a Poliției Române, după ce în data de 15 noiembrie a fost condamnat, de Curtea de Apel Cluj, la 4 ani de închisoare cu executare, pentru act sexual cu un minor. Acesta nu a fost găsit de polițișit pentru a putea fi încarcerat și a-și ispăși pedeapsa.

Lăcătuș Luca Mihai are 46 de ani și este din Viile Tecii. A fost trimis în judecată în anul 2022, iar anul acesta, Judecătoria Bistrița s-a pronunțat în cazul său și l-a condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare.

Judecătorii Curții de Apel Cluj au considerat pedeapsa prea blândă și au desființat hotătârea de la Bistrița. L-au condamnat pe bărbat la 4 ani de închisoare cu executare. Instanța s-a pronunțat săptămâna trecută, iar hotărârea este una definitivă, nemaiputând fi atacată.

De asemenea, instanța a dispus și prelevarea de probe biologice de la bărbat, în vederea înscrierii în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare. Bărbatul nu avea antecedente penale.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...