21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

AUR va avea candidați în toate orașele și comunele din Bistrița-Năsăud la alegerile locale

Maria Georgiana Teodorescu, candidat la europarlamentare din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), prezentă astăzi la Bistrița, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că formațiunea politică va avea candidați în toate orașele și comunele din Bistrița-Năsăud pentru alegerile locale.

Avocatul Maria Georgiana Teodorescu, candidat la europarlamentare din partea AUR, a participat, astăzi, la o conferință de presă, organizată de Alianța pentru Unirea Românilor Bistrița-Năsăud.

Întrebată dacă AUR Bistrița-Năsăud va avea candidați pentru toate comunele și orașele din județ la alegerile locale, aceasta a precizat că „sigur că o să avem candidați peste tot. Da. Obligatoriu”.

Legat de discuțiile despre comasarea alegerilor, Maria Georgiana Teodorescu a explicat că „noi sperăm că nu o să fie până la urmă această comasare. Avem încredere că la nivelul Curții Constituționale se va ține cont de vechea decizie a CCR din 2012 și că practica Curții Constituționale va fi una unitară.

În eventualitatea în care nu se va întâmpla acest lucru și Curtea se va contrazice pe ea însăși, cum au mai fost cazuri în trecut, firește că intrăm mult mai repede în campanie. O să trebuiască să muncim foarte, foarte mult ca să ținem pasul cu organizațiile partidelor vechi, tradiționale, care au acest avantaj de partea lor.

Să știți că pe noi nu ne sperie nicio provocare. Am pornit în cursa aceasta acum 4 ani de zile, fără să ne cunoască nimeni, fără să avem structuri, fără să avem organizații, fără să aibă lumea încredere în demersul nostru și totuși am intrat în Parlamentul României cu 9 %.

Iar acum suntem în creștere și suntem peste 20 % în cam toate sondajele care se dau, inclusiv în cele ale PSD-ului și PNL-ului, care nu sunt tocmai prietenii noștri”.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Nu cred in AUR ca va redresa ceva în RO,neavând oameni serioși la centru în fruntea partidului,gen Simion sau Târziu care nu au nimic comun cu interesele RO,ei slujesc pe Putin!

  2. Aurelia propaganda ta psd-istă cu Putin, nu o crede niciun copil de grădiniță. Voi folosiți pe post de bau-bau povești despre cum va scoate AUR România din NATO și din UE. Electoratul nu crede minciunile voastre infantile și asta o să se vadă la alegerile din acest an, când AUR va ieși pe locul I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: