14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

Autodenunțul Aquabis a ajutat Garda de Mediu să afle cine poluează râul Bistrița

Bistrițeanul.ro prezenta acum două săptămâni un video cu o țeavă care deversează ape mizere în râul Bistrița. Garda de Mediu începuse cercetările, dar înainte să-i dea de capăt, a primit un telefon. Aquabis a anunțat că are o defecțiune.

Un bistrițean a realizat un video în care a surprins o țeavă ce deversează ape mizere în râul Bistrița. Țeava se afla la intersecția străzilor Petru Maior cu Pescarilor.

Bistrițeanul.ro a făcut imaginile publice și video-ul a strâns mii de vizualizări.

La o săptămână de la publicarea imaginilor, Garda de Mediu nu avea încă nicio pistă, deși ar fi demarat cercetările.

VIDEO: Garda de Mediu Bistrița… a început verificările! Încă nu au nicio pistă!

Azi, contactat din nou de redacția Bistrițeanul.ro, șeful Gărzii de Mediu a explicat că situația s-a remediat. Vinovatul s-a autodenunțat.

„Cei de la Aquabis ne-au sunat și ne-au spus că li s-a stricat o stație de pompare. Și că atunci când li se defectează, refulează. A fost o echipă acolo, de la noi, și a văzut care e problema. Dar s-a rezolvat în 24 de ore. Nu s-a impus aplicarea niciunei sancțiuni, deoarece problema a fost remediată. Aquabis are mai multe stații de pompare și când se defectează așa se întâmplă. Dar, cum spuneam, problema a fost remediată”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Vasile Petraș, șeful Gărzii de Mediu Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...