14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Autoritățile reacționează după accidentele tragice de pe Bârgău, care au băgat în mormânt două copile

În 6 ianuarie, de Bobotează, un adolescent băut și fără permis a făcut haos pe Valea Bârgăului, după ce a luat autoutilitara părinților și a intrat în plin în mai multe grupuri de persoane, care circulau pe marginea drumului.

Două copile s-au prăpădit atunci, iar alte trei copile de 10 și 11 ani și o femeie de 36 de ani au ajuns la spital. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Seria tragică de accidente a determinat 200 de persoane să protesteze în fața Primăriei Mureșenii Bârgăului. Oamenii cereau autorităților să le amenajeze trotuare, ca să nu mai fie nevoiți să se deplaseze pe marginea drumului și să devină victime sigure ale șoferilor neatenți. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI. 

Autoritățile locale și județene s-au întâlnit zilele trecute și iau primele măsuri pentru a-i tempera pe șoferii care traversează Valea Bârgăului. La întâlnire au participat prefectul Ovidiu Frenț, președintele de Consiliu Județean Radu Moldovan, primarii comunelor Tiha Bârgăului și Prundu Bârgăului, dar și reprezentanți ai poliției și ai Drumurilor Naționale.

„S-a stabilit ca în preajma trecerilor de pietoni să fie montate denivelări cauciucate presemnalizate pentru reducerea vitezei și evitarea accidentelor. De asemenea, vor fi căutate soluții pentru amenajarea de trotuare în special în zonele de risc”, transmite Instituția Prefectului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...