13.4 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Avem trei locuri cu pârtii în județ! Unde putem schia?

Vremea se răcește, zăpadă este, pârtii în județ, avem! Totuși, nu ne putem bucura de ele. Dacă nu alegeți un alt județ sau altă țară, vă puteți testa schiurile într-un singur loc în Bistrița – Năsăud.

Județul nostru se poate mândri cu trei locații cu pârtie de schi. Totuși, deși e iarnă, zăpadă și temperaturi scăzute, nu ne putem bucura decât de una dintre ele.

Pârtia de schi de la Tihuța nu este deschisă pentru schiat. Vă puteți bucura de telescaun și de peisaje, însă nu are rost să cărați și schiurile după voi.

Nici la Bistrița nu vă puteți bucura de pârtia de pe Dealul Cocoș. Și sezonul trecut, pârtia a fost funcțională doar două săptămâni, când temperaturile au fost cu muuuult sub minus. Deși în 19 și 20 decembrie se lucra intens la pregătirea pârtiei, aceasta încă nu a fost deschisă iubitorilor de sporturi de iarnă. Municipalitatea asigură cetățenii că se va schia pe pârtie. Nu se știe când, însă.

Singurul loc în care puteți schia, în județul nostru, este la Alpina Blazna. Ieri, la ora amiezii, pârtia s-a deschis pentru toți iubitorii de schi. Chiar și astăzi, cei de la Alpina îi așteaptă pe pasionați să-și scoată clăparii și schiurile din beciuri și să se bucure de pârtie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

MACON sărbătorește luni 31 de ani de existență cu super-reduceri și demonstrații tehnice interactive

Luni, compania bistrițeană MACON serbează 31 de ani de existență, în care se concentrează, ca în...