23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Avem trei locuri cu pârtii în județ! Unde putem schia?

Vremea se răcește, zăpadă este, pârtii în județ, avem! Totuși, nu ne putem bucura de ele. Dacă nu alegeți un alt județ sau altă țară, vă puteți testa schiurile într-un singur loc în Bistrița – Năsăud.

Județul nostru se poate mândri cu trei locații cu pârtie de schi. Totuși, deși e iarnă, zăpadă și temperaturi scăzute, nu ne putem bucura decât de una dintre ele.

Pârtia de schi de la Tihuța nu este deschisă pentru schiat. Vă puteți bucura de telescaun și de peisaje, însă nu are rost să cărați și schiurile după voi.

Nici la Bistrița nu vă puteți bucura de pârtia de pe Dealul Cocoș. Și sezonul trecut, pârtia a fost funcțională doar două săptămâni, când temperaturile au fost cu muuuult sub minus. Deși în 19 și 20 decembrie se lucra intens la pregătirea pârtiei, aceasta încă nu a fost deschisă iubitorilor de sporturi de iarnă. Municipalitatea asigură cetățenii că se va schia pe pârtie. Nu se știe când, însă.

Singurul loc în care puteți schia, în județul nostru, este la Alpina Blazna. Ieri, la ora amiezii, pârtia s-a deschis pentru toți iubitorii de schi. Chiar și astăzi, cei de la Alpina îi așteaptă pe pasionați să-și scoată clăparii și schiurile din beciuri și să se bucure de pârtie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.