26.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Aveți grijă ce vorbiți la UPU! Conducerea spitalului vrea să înregistreze și audio

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița vrea să extindă sistemul de supraveghere din Unitatea de Primiri Urgențe și să înregistreze și audio. Pentru asta, managerul Gabriel Lazany a cerut o autorizație la Asociația pentru Drepturile Omului.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, vrea să extindă sistemul de supraveghere de la Unitatea de Primiri Urgențe și să înregistreze și audio tot ce se întâmplă.

Potrivit acestuia, înregistrarea audio ar ajuta la rezolvarea conflictelor verbale reclamate la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Noi avem sistemul de supraveghere video. Am înaintat o solicitare la Asociația pentru Drepturile Omului pentru a obține autorizație de a face și înregistrări audio în Unitatea de Primiri Urgențe, pentru că foarte multe sesizări pe care le primim ca și conflict sunt conflicte verbale, deci nu agresiune fizică și ne uităm la înregistrări și nu ne dăm seama de nimic, e ca și cum te uiți la un film mut. Atunci am făcut demersurile necesare pentru a avea posibilitatea de a trece în legalitate cu înregistrări audio, pentru a putea astfel rezolva conflictele care apar în public”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Gabriel Lazany.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.