4.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Aveți grijă ce vorbiți la UPU! Conducerea spitalului vrea să înregistreze și audio

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița vrea să extindă sistemul de supraveghere din Unitatea de Primiri Urgențe și să înregistreze și audio. Pentru asta, managerul Gabriel Lazany a cerut o autorizație la Asociația pentru Drepturile Omului.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, vrea să extindă sistemul de supraveghere de la Unitatea de Primiri Urgențe și să înregistreze și audio tot ce se întâmplă.

Potrivit acestuia, înregistrarea audio ar ajuta la rezolvarea conflictelor verbale reclamate la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Noi avem sistemul de supraveghere video. Am înaintat o solicitare la Asociația pentru Drepturile Omului pentru a obține autorizație de a face și înregistrări audio în Unitatea de Primiri Urgențe, pentru că foarte multe sesizări pe care le primim ca și conflict sunt conflicte verbale, deci nu agresiune fizică și ne uităm la înregistrări și nu ne dăm seama de nimic, e ca și cum te uiți la un film mut. Atunci am făcut demersurile necesare pentru a avea posibilitatea de a trece în legalitate cu înregistrări audio, pentru a putea astfel rezolva conflictele care apar în public”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Gabriel Lazany.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...