13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Aveți grijă ce vorbiți la UPU! Conducerea spitalului vrea să înregistreze și audio

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița vrea să extindă sistemul de supraveghere din Unitatea de Primiri Urgențe și să înregistreze și audio. Pentru asta, managerul Gabriel Lazany a cerut o autorizație la Asociația pentru Drepturile Omului.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, vrea să extindă sistemul de supraveghere de la Unitatea de Primiri Urgențe și să înregistreze și audio tot ce se întâmplă.

Potrivit acestuia, înregistrarea audio ar ajuta la rezolvarea conflictelor verbale reclamate la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Noi avem sistemul de supraveghere video. Am înaintat o solicitare la Asociația pentru Drepturile Omului pentru a obține autorizație de a face și înregistrări audio în Unitatea de Primiri Urgențe, pentru că foarte multe sesizări pe care le primim ca și conflict sunt conflicte verbale, deci nu agresiune fizică și ne uităm la înregistrări și nu ne dăm seama de nimic, e ca și cum te uiți la un film mut. Atunci am făcut demersurile necesare pentru a avea posibilitatea de a trece în legalitate cu înregistrări audio, pentru a putea astfel rezolva conflictele care apar în public”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Gabriel Lazany.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.