-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Atenție, șoferi: Parcare cu plată și pe Bulevardul Republicii!

Bulevardul Republicii din Municipiul Bistrița a fost introdus pe lista străzilor pe care se taxează parcarea. Deși a beneficiat de „statut privilegiat” până acum, administrația a decis să clarifice și situația acestuia.

Locurile de parcare se taxează pe majoritatea străzilor din Bistrița în urma unei hotărâri adoptate de Consiliul Municipal acum câteva luni. Unul dintre cele mai aglomerate bulevarde, Bulevardul Republicii, a beneficiat de „statut privilegiat”, parcările nefiind taxabile.

Săptămâna trecută, acest lucru s-a modificat, iar pe B-dul Republicii au apărut indicatoare care avertizează șoferii că trebuie să plătească. Tichetele de parcare sunt disponibile în magazinele din zonă (2 lei/oră).

UPDATE:

Polițiștii locali au început să sancționeze deja șoferii care nu se supun regulii. Fotografiile au fost realizate în urmă cu puțin timp:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...