13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Care este starea bărbatului înjunghiat sub ochii băiețelului său

Duminică după-masă, liniștea Bistriței a fost zguduită de un incident dramatic. Un bărbat era înjunghiat sub privirile băiețelului său de doar nouă anișori. Acesta a fost transferat la Mureș, în stare critică.

Marius C., tatăl unui băiețel de nouă anișori, a fost înjunghiat în zona inimii, de soțul fostei sale soții. Incidentul s-a întâmplat chiar sub privirile micuțului.

Gestul nu a fost unul spontan, ci premeditat, după ce Cosmin T. a aflat că prietena lui Marius a depus plângere la poliție împotriva lui. Acuzațiile erau de lovire a băiețelului.

Mai multe despre acest eveniment puteți reciti la următoarele linkuri:

FOTO/VIDEO BISTRIȚA: Tânăr înjunghiat sub ochii fiului de 9 ani

AUDIO: A vrut să îi bage cuțitul în inimă. Șirul evenimentelor, povestit de prietena tânărului înjunghiat

Bărbatul înjunghiat în zona inimii a fost transferat la Târgu Mureș. Medicii se pregătesc să-l opereze

Bărbatul care l-a înjunghiat pe fostul soț al nevestei sale a fost reținut. Ce riscă

Cine e bărbatul care a înjunghiat un tânăr sub privirile copilașului

Marius a fost transferat la Mureș, în stare critică, medicii fiind rezervați cu privire la șansele de supraviețuire, chiar dacă era stabil. Acesta fusese resuscitat minute bune înainte de a fi dus la CT și apoi la UPU Bistrița.

Cosmin T., atacatorul, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar apoi judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Protecția Copilului s-a sesizat în acest caz și s-a hotărât consilierea psihologică a micuțului.

Totuși, acesta a primit o veste bună. Tatăl său a fost operat și se simte din ce în ce mai bine.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.