17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Care este starea bărbatului înjunghiat sub ochii băiețelului său

Duminică după-masă, liniștea Bistriței a fost zguduită de un incident dramatic. Un bărbat era înjunghiat sub privirile băiețelului său de doar nouă anișori. Acesta a fost transferat la Mureș, în stare critică.

Marius C., tatăl unui băiețel de nouă anișori, a fost înjunghiat în zona inimii, de soțul fostei sale soții. Incidentul s-a întâmplat chiar sub privirile micuțului.

Gestul nu a fost unul spontan, ci premeditat, după ce Cosmin T. a aflat că prietena lui Marius a depus plângere la poliție împotriva lui. Acuzațiile erau de lovire a băiețelului.

Mai multe despre acest eveniment puteți reciti la următoarele linkuri:

FOTO/VIDEO BISTRIȚA: Tânăr înjunghiat sub ochii fiului de 9 ani

AUDIO: A vrut să îi bage cuțitul în inimă. Șirul evenimentelor, povestit de prietena tânărului înjunghiat

Bărbatul înjunghiat în zona inimii a fost transferat la Târgu Mureș. Medicii se pregătesc să-l opereze

Bărbatul care l-a înjunghiat pe fostul soț al nevestei sale a fost reținut. Ce riscă

Cine e bărbatul care a înjunghiat un tânăr sub privirile copilașului

Marius a fost transferat la Mureș, în stare critică, medicii fiind rezervați cu privire la șansele de supraviețuire, chiar dacă era stabil. Acesta fusese resuscitat minute bune înainte de a fi dus la CT și apoi la UPU Bistrița.

Cosmin T., atacatorul, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar apoi judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Protecția Copilului s-a sesizat în acest caz și s-a hotărât consilierea psihologică a micuțului.

Totuși, acesta a primit o veste bună. Tatăl său a fost operat și se simte din ce în ce mai bine.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: