31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Băcăuan căutat pentru tentativă de omor, găsit la noi în județ! UNDE se ascundea:

Polițiștii bistrițeni au reușit să-l găsească pe un băcăuan căutat pentru tentativă de omor. Acesta a fost identificat în județul nostru, la câțiva kilometri de Bistrița.

În 12 iunie, Tribunalul Bacău a decis că un bărbat de 33 de ani, din Coțofănești, trebuie să ajungă după gratii. Mai exact, s-a decis luarea măsurii preventive de arest pentru 30 de zile.

Pentru că bărbatul nu se afla la domiciliu, a fost dat în urmărire națională.

Băcăuanul a fost găsit la noi în județ, la câțiva kilometri de Bistrița.

„La data de 15 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud, a fost depistat la o  fermă de animale, de pe raza localității Dumitra, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Coțofănești, județul Bacău, urmărit la nivel național. Împotriva acestuia, Tribunalul Bacău a emis la data de 12 iunie a.c. un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în vederea continuării cercetărilor”, explică reprezentanții IPJ BN într-un comunicat remis presei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.