FOTO: Cinci mașini, două accidente, o victimă – la nici 5 minute distanță!

0
6096

Două accidente rutiere au avut loc în urmă cu puțin timp. În unul au fost implicate două autoturisme- fără victime. În al doilea, trei autoturisme, iar o persoană va fi transportată la spital.

Șirul accidentelor rutiere continuă! La nici cinci minute distanță, douaă evenimente rutiere au fost anunțate.

Unul, soldat doar cu pagube materiale, a avut loc în noul sens giratoriu de pe drumul de centură, la intersecția cu Drumul Sigmirului. Un autoturism care venea dinspre Viișoara a virat stânga în sens, spre Sigmir. În acel moment a fost lovit de un alt autoturism care circula pe direcția de mers dinspre Unirea spre Viișoara.

Al doilea accident rutier a avut loc în localitatea Dumitra. Pe sensul de mers spre Bistrița, trei autoturisme au colizionat. În urma accidentului, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și va fi transportată la spital.

UPDATE 

Din primele măsurători efectuate, a rezultat faptul că, pe DN17C, în localitatea Dumitra, o femeie de 19 ani, din localitate, care conducea un autoturism spre Bistrița, s-a angajat în depășirea unui utilaj agricol, însă nu s-a asigurat corespunzător, întrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, din sens opus și care era condus de un bărbat, de 62 de ani, din Bistrița.

În urma accidentului, șoferul din Bistrița și două pasagere din auto condus de acesta au fost răniți ușor.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările.