25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Impresionant: Un băiat din Romuli și-a donat bicicleta câștigată drept premiu în concursul „Reciclezi pentru viitorul tău”

Concursul „Reciclezi pentru viitorul tău!” este în plină desfășurare în localitățile din Bistrița-Năsăud. Organizatorii (ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud alături de partenerii săi) s-au declarat surprinși de gestul unui băiat din Romuli. Deși a câștigat o bicicletă, elevul a decis s-o doneze unei colege.

Concursul „Reciclezi pentru viitorul tău” reușește mereu să ne surprindă prin implicarea copiilor și bucuria lor de a participa la colectarea și reciclarea deșeurilor”, transmite ADI Deșeuri BN.

La Romuli, câștigătorul de drept al bicicletei a fost declarat Andrei Monița cu 935 de kg de deșeuri adunate. Pentru că băiatul avea deja bicicletă acasă, a decis să-și doneze premiul său următoarei clasate – Beatrice Timoce. Beatrice s-a clasat pe locul II, aducând la școală o cantitate de 871 kg de deșeuri reciclabile.

Extrem de bucuroasă pentru bicicleta primită în dar, Beatrice a scris o poezie:

La Școala Gimnazială din Coșbuc l-am cunoscut pe elevul Vasile Andreș care a adunat deșeuri reciclabile din zonele Moara lui Coșbuc, malurile râului Sălăuța și din jurul școlii. A ecologizat și curățat aceste zone de mizerii și a adunat 316 kg de deșeuri reciclabile
și a câștigat o boxă portabilă.

Vă mulțumim încă o data dragi copii pentru că ați înțeles spiritul concursului „Reciclezi pentru viitorul tău!” și ați ales să vă implicați!”, au transmis cei de la ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...