13 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Băieții de la Crazy Snails, pe podium la ultima etapă din Campionatul Național de Time Attack ROTAC 2023

Sorin și Mihai au încheiat Campionatul Național de Time Attack ROTAC 2023 pe podium. Ambii s-au clasat pe locul III la categoria la care au concurat.

S-a încheiat Campionatul Național de Time Attack ROTAC 2023. În acest weekend, pe Motorpark România, de lângă Urziceni, a avut loc ultima etapă.

Bistrițenii de la Crazy Snails au încheiat competiția pe podium. Atât Sorin, cât și Mihai, au obținut locul III la categoria la care au participat.

O nouă etapă încheiată cu succes de către membrii echipei clubului Crazy Snails din Bistrița, a avut loc pe circuitul Motorpark România, de lângă Urziceni.

De fapt, a fost ultima etapă din Campionatul Național de Time Attack ROTAC 2023 de la care cei doi piloti s-au întors, bineînțeles, cu câte o cupă. Sorin Mureșan – locul 3 la clasa Club Pro, respectiv Mihai Ilieș – locul 3 la clasa Pro.
Prin aceste rezultate și-au definitivat astfel și locul în clasamentul final al campionatului din acest an. Astfel, Sorin încheie sezonul ocupând poziția a 3-a a podiumului general al clasei Club Pro. Mihai se clasează pe poziția a 2-a a podiumului general al clasei Pro.
Rezultatele astfel obținute sunt foarte bune, venind ca și o binemeritată recompensă a eforturilor depuse privind participarea în cadrul campionatului din acest an.
La sfârșit de sezon, multumirile și aprecierile piloților noștri se îndreaptă atât către reprezentanții autorităților locale pentru încrederea acordată, cât și sponsorilor privați și tuturor susținătorilor și colaboratorilor care le-au fost alături:
  • Primăria Bistrița
  • Consiliul județean Bistrița-Năsăud
  • Bistrițeanul.ro
  • Auto Gumix
  • Sepia Print” a transmis echipa Crazy Snails.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!