12.7 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Băieții de la Crazy Snails, pe podium la ultima etapă din Campionatul Național de Time Attack ROTAC 2023

Sorin și Mihai au încheiat Campionatul Național de Time Attack ROTAC 2023 pe podium. Ambii s-au clasat pe locul III la categoria la care au concurat.

S-a încheiat Campionatul Național de Time Attack ROTAC 2023. În acest weekend, pe Motorpark România, de lângă Urziceni, a avut loc ultima etapă.

Bistrițenii de la Crazy Snails au încheiat competiția pe podium. Atât Sorin, cât și Mihai, au obținut locul III la categoria la care au participat.

O nouă etapă încheiată cu succes de către membrii echipei clubului Crazy Snails din Bistrița, a avut loc pe circuitul Motorpark România, de lângă Urziceni.

De fapt, a fost ultima etapă din Campionatul Național de Time Attack ROTAC 2023 de la care cei doi piloti s-au întors, bineînțeles, cu câte o cupă. Sorin Mureșan – locul 3 la clasa Club Pro, respectiv Mihai Ilieș – locul 3 la clasa Pro.
Prin aceste rezultate și-au definitivat astfel și locul în clasamentul final al campionatului din acest an. Astfel, Sorin încheie sezonul ocupând poziția a 3-a a podiumului general al clasei Club Pro. Mihai se clasează pe poziția a 2-a a podiumului general al clasei Pro.
Rezultatele astfel obținute sunt foarte bune, venind ca și o binemeritată recompensă a eforturilor depuse privind participarea în cadrul campionatului din acest an.
La sfârșit de sezon, multumirile și aprecierile piloților noștri se îndreaptă atât către reprezentanții autorităților locale pentru încrederea acordată, cât și sponsorilor privați și tuturor susținătorilor și colaboratorilor care le-au fost alături:
  • Primăria Bistrița
  • Consiliul județean Bistrița-Năsăud
  • Bistrițeanul.ro
  • Auto Gumix
  • Sepia Print” a transmis echipa Crazy Snails.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: