11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Daniel Suciu: Să nu mai ascundem sub preș subiectul drogurilor. Să acționăm acum!

Deputatul Daniel Suciu a comentat astăzi în legătură cu pericolul drogurilor din școli. Acesta a reamintit mesajul pe care l-a transmis anul trecut, în septembrie, alături de Bogdan Ivan, actualul ministru al Digitalizării. „CEL MAI BUN LUCRU pe care-l putem face este să nu mai ascundem sub preș acest subiect…”

În școli, inclusiv în cele din Bistrița, se consumă droguri. Este dramatic că vârsta consumatorilor a scăzut periculos la 11-15 ani.

Este adevărat că sunt minori care duc droguri în școli. Și la fel de adevărat este că avem localuri în țară, dar și la Bistrița, unde patronilor le convine să aibă droguri fiindcă vin clienții.

Este adevărat că sunt conducători auto care consumă droguri și omoară oameni nevinovați.

Trebuie să dăm tot suportul tinerilor pe care trebuie să-i tratăm ca pe niște bolnavi dacă au această adicție. Am văzut că ni se reproșează că mergem să vânăm copiii în școală și acesta este singurul scop al acestei legi. Este profund greșit. Copiii mei au 12 ani și știu că în anturajele din acest oraș dealerii caută să-și lărgească clienții și plaja de a-și vinde marfa.

E nevoie de înăsprirea pedepselor pentru ei. Cineva spunea că trebuie să se testeze și parlamentarii și polițiștii. Da, ne testăm și noi dacă asta este problema. Eu sunt profund îngrijorat ca părinte de fenomenul care se întâmplă lângă noi.

Noi am pus pe masa de dezbateri niște propuneri. Am și cerut să fie criticate dacă este cazul. Eu mi-aș dori ca acest subiect al consumului de droguri să fie declarat subiect de interes național și vulnerabilitate la adresa securității naționale”.

Deputatul Daniel Suciu făcea referire la propunerile expuse în linkurile de mai jos: 

Se coace o lege DRACONICĂ pentru consumatorii de droguri – Aceștia pot fi testați la școală, iar refuzul îi poate trimite după gratii

Deputatul Daniel Suciu, propuneri dure pentru combaterea consumului de droguri. „Orice observație e binevenită!”

Astăzi, la un an distanță de atunci, Daniel Suciu avertizează că „CEL MAI BUN LUCRU pe care-l putem face este să nu mai ascundem sub preș acest subiect și să acționăm acum!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?