13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Daniel Suciu: Să nu mai ascundem sub preș subiectul drogurilor. Să acționăm acum!

Deputatul Daniel Suciu a comentat astăzi în legătură cu pericolul drogurilor din școli. Acesta a reamintit mesajul pe care l-a transmis anul trecut, în septembrie, alături de Bogdan Ivan, actualul ministru al Digitalizării. „CEL MAI BUN LUCRU pe care-l putem face este să nu mai ascundem sub preș acest subiect…”

În școli, inclusiv în cele din Bistrița, se consumă droguri. Este dramatic că vârsta consumatorilor a scăzut periculos la 11-15 ani.

Este adevărat că sunt minori care duc droguri în școli. Și la fel de adevărat este că avem localuri în țară, dar și la Bistrița, unde patronilor le convine să aibă droguri fiindcă vin clienții.

Este adevărat că sunt conducători auto care consumă droguri și omoară oameni nevinovați.

Trebuie să dăm tot suportul tinerilor pe care trebuie să-i tratăm ca pe niște bolnavi dacă au această adicție. Am văzut că ni se reproșează că mergem să vânăm copiii în școală și acesta este singurul scop al acestei legi. Este profund greșit. Copiii mei au 12 ani și știu că în anturajele din acest oraș dealerii caută să-și lărgească clienții și plaja de a-și vinde marfa.

E nevoie de înăsprirea pedepselor pentru ei. Cineva spunea că trebuie să se testeze și parlamentarii și polițiștii. Da, ne testăm și noi dacă asta este problema. Eu sunt profund îngrijorat ca părinte de fenomenul care se întâmplă lângă noi.

Noi am pus pe masa de dezbateri niște propuneri. Am și cerut să fie criticate dacă este cazul. Eu mi-aș dori ca acest subiect al consumului de droguri să fie declarat subiect de interes național și vulnerabilitate la adresa securității naționale”.

Deputatul Daniel Suciu făcea referire la propunerile expuse în linkurile de mai jos: 

Se coace o lege DRACONICĂ pentru consumatorii de droguri – Aceștia pot fi testați la școală, iar refuzul îi poate trimite după gratii

Deputatul Daniel Suciu, propuneri dure pentru combaterea consumului de droguri. „Orice observație e binevenită!”

Astăzi, la un an distanță de atunci, Daniel Suciu avertizează că „CEL MAI BUN LUCRU pe care-l putem face este să nu mai ascundem sub preș acest subiect și să acționăm acum!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!