6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Deputatul Daniel Suciu, propuneri dure pentru combaterea consumului de droguri. „Orice observație e binevenită!”

Deputatul Daniel Suciu (PSD BN) a făcut, alături de colegul său, Bogdan Ivan Gruia, câteva „propuneri dure” pentru combaterea consumului de droguri. „Orice observație e binevenită!”

„Sunt drogurile o problemă majoră? Evident că da! Familii distruse, tineri prinși în chinga ucigătoare a acestor blestemate de substanțe, vise distruse și mulți, mulți bani în joc. De fapt, vorbim de un fenomen alarmant. Pe care îl vedem zi de zi, și despre care a trecut vremea să vorbim și doar să citim statistici. Sunt tată dar și deputat și era de datoria mea să mă implic”, a transmis deputatul Daniel Suciu. 

Împreună cu prietenul meu deputat Bogdan Ivan Gruia, dar susținuți de Marcel Ciolacu și Alfred Simonis, punem în fața colegilor noștri deputați, dar și a societății, niște propuneri. Pentru unii vor fi dure, pentru alții poate insuficiente. Dar haideți să facem ceva!”, a mai punctat Daniel Suciu.

Cei doi deputați propun ca polițiștii să poată face controale inopinate în unitățile de învățământ preuniversitar si universitar, publice sau private. De asemenea, aceștia au propus controale și în locațiile de desfășurare a unor evenimente, în cazul in care există suspiciuni certe că ar exista un risc de a se efectua tranzacții cu substanțe psihoactive.

„Vă rugăm, și eu și Bogdan, să analizați propunerile noastre, să le completați, criticați dacă e cazul. Orice observație e binevenită!”, a conchis Daniel Suciu.

Se coace o lege DRACONICĂ pentru consumatorii de droguri – Aceștia pot fi testați la școală, iar refuzul îi poate trimite după gratii

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...