13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Bălăceală cu spectacole, de anul viitor la Băile Figa

Începând de anul viitor, cei care vor merge să se bălăcească la Băile Figa vor fi așteptați cu spectacole. Asta se va întâmpla cel puțin în weekend, a anunțat primarul Nicolae Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Din 2021 cu siguranță nu ne vom plictisi la Băile Figa. Numărul de bazine va ajunge la 10, cu cele din centrul Legacy. De asemenea, vom putea face tratamente și diferite tipuri de sport.

Copiii vor fi așteptați cu un parc care se întinde pe un hectare, cu nenumărate spații de joacă pentru fiecare vârstă.

O altă noutate este scena în aer liber, cu sonorizare, unde începând de anul viitor se vor face spectacole săptămânale. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Potrivit acestuia, vrea ca Băile Figa să concureze cu marile stațiuni, inclusiv cu cele de pe litoral.

Întreaga emisiune la care a fost prezent Nicolae Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.