20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

„Banca de alimente” a ajuns la Bistrița. Unde se poate dona și cum

Colecta de Crăciun a magazinelor LIDL a ajuns și la Bistrița. Campania extinsă în toată țara vizează colectarea de donații pentru persoanele mai puțin norocoase ce constau în alimente neperisabile.

Acțiunea de anul acesta este coordonată la Bistrița prin Banca de alimente Cluj. Pe lângă Bistrița, colecta se găsește și în București, Cluj, Roman, Oradea, Brașov, Timișoara, Constanța, Craiova și Galați

Produsele care pot fi donate sunt semnalizate la raft și fac parte din categorii neperisabile, care nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri.

Băncile pentru Alimente sunt organizații non-profit care colectează și distribuie ONG-urilor partenere produsele pe care producătorii, importatorii, distribuitorii sau retailerii le donează.

Prin această acțiune, clienții Lidl pot dona alimente care vor ajunge la persoanele din categoriile cele mai vulnerabile: familii numeroase sau monoparentale care au dificultăți în procurarea hranei zilnice, vârstnici din centre rezidențiale sau rămași fără sprijinul familiei, copii din centre de plasament, din centre de zi sau de recuperare, persoane cu dizabilități, victime ale violenței domestice sau ale traficului de persoane.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!