25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Bani puțini, lucruri mărețe: Impunător parc, la Prundu Bârgăului

Comuna Prundu Bârgăului vrea să se ridice la „standardele zilelor noastre”. Așa că se investește în înfrumusețarea acesteia. Aseară, zeci, poate chiar sute de bârgăuani s-au bucurat de noul parc.

La Prundu Bârgăului prinde contur un Parc. Amplasat vis-a-vis de primăria comunei, acesta este gândit pentru recreerea tuturor localnicilor.

Parcul are piste de biciclete, de role. Sunt spații de joacă pentru copii. Sunt create spații de recreere pentru tineri, ca să stea să socializeze. În parc sunt prevăzute niște instalații cu apă, pentru ca atunci când e cald, să împrospăteze aerul”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei, Doru Crișan.

Încă mai sunt lucrări de făcut, dar se pare că bârgăuanii nu au mai avut răbdare și au ieșit în parc.

Aseară a fost plin de lume acolo. Chiar m-am bucurat când am văzut asta. De aceea am și dat drumul la lumini”, a mai spus edilul.

Doru Crișan a explicat că banii folosiți pentru această investiție vin de la bugetul local. Mai mult, acesta susține faptul că suma e chiar mică, dar folosită cu cap.

Când vor fi finalizate toate proiectele pentru comună, aceasta va arăta la standardele zilelor noastre. Așa cum ar trebui să arate o comună în ziua de azi”, a conchis primarul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.