26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Ca la 20 de ani: fără permis, la volan! Plus un clujean beat, prin Beclean

Începutul lunii august aduce aceleași probleme în trafic. Polițiștii au de-a face cu persoane care nu se sfiesc să conducă deși nu au permis. Sau care au permis, dar se răcoresc cu o bere înainte…  de fapt, cu mai multe!

Dacă s-ar rescrie versurile piesei „Ca la 20 de ani”, acestea ar suna total diferit. Continuarea ar fi „fără permis la volan”.

Conform polițiștilor, ieri, doi tineri de 20 de ani au fost prinși conducând deși nu aveau permise. Unul chiar a încercat să se sustragă de la control.

1.„La data de 1 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DN15A, pe raza localității Viile Tecii, au identificat în trafic un tânăr de 20 ani din Viile Tecii, care ar fi încercat să se sustragă controlului, motiv pentru care a fost condus la sediul poliției. Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul are anulată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere”, anunță polițiștii.

2. Tot ieri, polițiștii năsăudeni au depistat în trafic un tânăr de 20 ani din Tărpiu. Acesta conducea un autoturism prin localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Clujean prins beat la volan

Polițiștii rutieri din Beclean au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 56 ani din Cluj-Napoca. Acesta conducea un autoturism pe DN17, prin Beclean, aflându-se sub influența alcoolului.

Rezultatul etilotestului a indicat peste 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...