-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

TRAGEDIE: Un telcian a fost găsit fără suflare de fiul său de 12 ani

Tragedie în comuna Telciu. Un bărbat a fost găsit fără viață. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul acestuia, de doar 12 ani.

Un bărbat din Telcișor a dispărut de acasă. Familia a început să-l caute. Fiul de 12 ani a fost cel care l-a găsit. Dar descoperirea a fost macabră.

Acesta s-ar fi aflat în livada gospodăriei, fără suflare, cu tăieturi în zona abdominală. Medicii care au sosit ulterior la locul incidentului nu au avut ce face decât să constate decesul.

Pe bărbat îl chema Doce Vasile. Anul ăsta ar fi trebuit să facă 49 de ani. Avea două fete măritate și un băiat de 12 ani. Un om deosebit și un gospodar foarte bun. Era de pe Telcișor. De pe Valea Buscatului. Mereu cu zâmbetul pe buze”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Telciu.

Bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio!

Astăzi, am fost sesizați prin 112 despre faptul că, un bărbat de 48 de ani din Telcișor a dispărut de la domiciliu amenințând că se sinucide.  În urma căutărilor efectuate, a fost găsit la scurt timp, decedat. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispusă necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.