-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Dispariție misterioasă la Coșbuc! Un bărbat parcă a intrat în pământ, la locul de muncă

Un bărbat de 61 de ani parcă a intrat în pământ aseară, chiar la locul de muncă, o firmă de procesare a lemnului din comuna Coșbuc. Acesta a fost văzut ultima dată, pe camerele de supraveghere, intrând în camera unei centrale termice, care alimenta două uscătoare de lemn.

Un bărbat de 61 de ani din comuna Coșbuc este căutat neîncetat de aseară. Culmea, acesta a dispărut chiar de la locul de muncă din comuna de domiciliu. Acesta era paznic la o firmă care prelucrează lemnul.

Potrivit primarului comunei Coșbuc, Ioan Pavelea, bărbatul a fost văzut ultima dată aseară, în jurul orei 22:30, în timp ce intra în camera unei centrale termice, ce alimenta două uscătoare din lemn.

Acolo se rupe filmul. Bărbatul a fost surprins inclusiv de camerele de supraveghere din incintă cum intră în camera respectivă, însă nu mai iese. Colegii săi l-au căutat peste tot, prin fabrică, însă și prin împrejurimi. Deși au trecut aproape 20 de ore de la dispariție, bărbatul nu a fost găsit nici viu și nici mort.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului, care îl consideră suspect. Procurorii și polițiștii au prelevat probe, pe care urmează să le analizeze, în încercarea de a desluși acest mister.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...