12.3 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Dispariție misterioasă la Coșbuc! Un bărbat parcă a intrat în pământ, la locul de muncă

Un bărbat de 61 de ani parcă a intrat în pământ aseară, chiar la locul de muncă, o firmă de procesare a lemnului din comuna Coșbuc. Acesta a fost văzut ultima dată, pe camerele de supraveghere, intrând în camera unei centrale termice, care alimenta două uscătoare de lemn.

Un bărbat de 61 de ani din comuna Coșbuc este căutat neîncetat de aseară. Culmea, acesta a dispărut chiar de la locul de muncă din comuna de domiciliu. Acesta era paznic la o firmă care prelucrează lemnul.

Potrivit primarului comunei Coșbuc, Ioan Pavelea, bărbatul a fost văzut ultima dată aseară, în jurul orei 22:30, în timp ce intra în camera unei centrale termice, ce alimenta două uscătoare din lemn.

Acolo se rupe filmul. Bărbatul a fost surprins inclusiv de camerele de supraveghere din incintă cum intră în camera respectivă, însă nu mai iese. Colegii săi l-au căutat peste tot, prin fabrică, însă și prin împrejurimi. Deși au trecut aproape 20 de ore de la dispariție, bărbatul nu a fost găsit nici viu și nici mort.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului, care îl consideră suspect. Procurorii și polițiștii au prelevat probe, pe care urmează să le analizeze, în încercarea de a desluși acest mister.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.