13 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Bărbat căutat de autoritățile irlandeze pentru fraudă și fals în declarații, găsit de polițiștii din Bistrița-Năsăud

Un bărbat de 37 de ani, din Bistrița, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de fraudă și fals în declarații, pe numele căruia autorităţile irlandeze au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

La data de 21 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat un bărbat de 37 de ani din Bistrița care era urmărit internațional”, potrivit IPJ BN.

Autoritățile judiciare din Irlanda au emis pe numele lui un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de fraudă și fals în declarații, pe teritoriul Irlandei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, mai spune sursa citată.

Ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a emis împotriva lui ordonanță de reținere pentru 24 ore.

Ulterior a fost prezentat Curții de Apel Cluj, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea predării către autoritățile din Irlanda.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!