13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Liceul cu Program Sportiv Bistrița va avea o clasă de fotbal pentru fete

Cinci noi clase de fotbal pentru fete vor fi înfiinţate anul acesta la Liceele cu Program Sportiv din Bistriţa, Buzău, Piteşti, Târgu Mureş şi Timişoara – a anunțat astăzi Federația Română de Fotbal.

În urma unui parteneriat încheiat între Federația Română de Fotbal și Ministerul Educației, cinci noi clase de fotbal pentru fete vor fi înființate anul acesta în cinci județe din România.

Cu sprijinul Ministerului Educației, am făcut încă un pas spre dezvoltarea noii generații de sportive care optează pentru fotbal ca sport principal.

Astfel, am creat premisele transformării liceelor cu program sportiv din orașele Bistrița, Buzău, Pitești, Târgu Mureș și Timișoara în adevărate centre de pregătire și performanță ale fotbalului feminin românesc.

Proiectul „Centrelor de Pregătire” contribuie la sporirea profesionalismului în fotbalul feminin, un fenomen național care în ultimii 10 ani a însemnat pentru România o creștere a participării de la 330 la peste 100.000 de practicante și la recorduri de audiență la stadion și TV”, informează Federația Română de Fotbal.

Cele cinci clase de fotbal pentru fete vor fi înființate începând cu anul școlar 2024-2025.

Federația Română de Fotbal contribuie în acest proiect prin implicarea unor specialiști cu expertiză inclusiv de nivel internațional, precum și cu mijloace materiale. Alegerea liceelor mai sus amintite a avut în vedere distribuția claselor la nivel național„, mai precizează FRF.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.