-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Bărbat căutat internațional pentru trafic de persoane, găsit la Bistrița!

Un bistrițean a fost dat în căutare internațională de către autoritățile Belgiene. Acestea au emis un mandast de arestare pe numele lui, pentru trafic de persoane.

Polițiștii bistrițeni au reușit să îl găsească pe un bărbat din municipiu, căutat internațional. Pe numele lui, autoritățile belgiene au emis mandat de arestare. Motivul? Cercetat pentru trafic de persoane.

”Ieri, 30 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat un bărbat, de 40 ani, din Bistrița. Acesta era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare. Bărbatul e cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane, pe teritoriul Belgiei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale” transmite IPJ BN într-un comunicat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: