6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Bărbat găsit împușcat pe un câmp din Cepari. Acesta avea plăgi în zona toracelui, a gâtului și mâinilor

În această dimineață, pe un câmp din Cepari a fost găsit un bărbat în stare gravă. Acesta avea plăgi împușcate în zona toracelui, a gâtului și a mâinilor. Bărbatul care are în jur de 30 de ani și nu este din zonă, a fost stabilizat și transportat la spital.

În jurul orei 05:00, ambulanța a intervenit pe un câmp din Cepari, unde a găsit un bărbat în stare gravă. Acesta prezenta plăgi împușcate în zona toracelui, a gâtului și a mâinilor.

Echipajul medical ajuns la fața locului a reușit să-l stabilizeze și să-l transporte la spital:

„Echipajul SAJ Bistrița-Năsăud a preluat un bărbat din Cepari, de aproximativ 30 de ani, cu plăgi împușcate în membrele superioare, torace și zona gâtului. Pacientul a fost stabilizat, era conștient și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații suplimentare”, precizeaza reprezentanții SAJ.

Se pare că este vorba despre un cetățean moldovean.

UPDATE: 

Persoana împușcată are 31 de ani și este din Republica Moldova. Un bărbat din Cepari a fost cel care a dat alarma și a sunat la 112, când l-a văzut pe moldovean rănit. Victima le-a spus oamenilor legii că a fost împușcat în urma unui conflict spontan.

Autorul este tot un cetățean moldovean. Acesta a fost identificat și prins de polițiști în județul Maramureș.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: