-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Împușcat și abandonat în câmp, a reușit să supraviețuiască!

Un bărbat a fost găsit pe un câmp din Cepari în această dimineață în jurul orei 5. Chiar dacă a fost împușcat de mai multe ori, acesta a reușit să supraviețuiască până când a fost găsit și dus la spital, iar acum medicii au grijă de el. UPDATE:

A fost la un pas să își piardă viața, lăsat într-un câmp din Cepari, împușcat în gât, umăr, torace și braț. Este povestea unui moldovean care a fost găsit în această stare azi-dimineață în jurul orei 5.

„În această dimineață, în jurul orei 5:15, la UPU Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cetățean moldovean, prezentând multiple plăgi, pe gât, umărul drept, torace și brațul stâng, având trei gloanțe reținute în corp. În momentul de față, bărbatul este conștient și cooperant, se află în investigații și explorări imagistice, medicii urmând să stabilească dacă va fi sau nu transferat la o clinică de chirurgie vasculară din altă localitate pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

Din spusele sale, a fost împușcat de un alt cetățean din Republica Moldova pentru că s-au certat. Agresorul a fost prins în județul Maramureș.

UPDATE:  Potrivit echipajului medical SAJ care a preluat victima, bărbatul prezenta 6 plăgi împușcate. Rana provocată în zona gâtului este cea mai gravă. Medicii ajunși la fața locului nu au putut să se înțeleagă cu bărbatul, întrucât acesta nu vorbea bine limba română

Întreaga poveste, AICI.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/04/received_1689382714448613.mp4″ /]

Foto arhivă

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...