17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Împușcat și abandonat în câmp, a reușit să supraviețuiască!

Un bărbat a fost găsit pe un câmp din Cepari în această dimineață în jurul orei 5. Chiar dacă a fost împușcat de mai multe ori, acesta a reușit să supraviețuiască până când a fost găsit și dus la spital, iar acum medicii au grijă de el. UPDATE:

A fost la un pas să își piardă viața, lăsat într-un câmp din Cepari, împușcat în gât, umăr, torace și braț. Este povestea unui moldovean care a fost găsit în această stare azi-dimineață în jurul orei 5.

„În această dimineață, în jurul orei 5:15, la UPU Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cetățean moldovean, prezentând multiple plăgi, pe gât, umărul drept, torace și brațul stâng, având trei gloanțe reținute în corp. În momentul de față, bărbatul este conștient și cooperant, se află în investigații și explorări imagistice, medicii urmând să stabilească dacă va fi sau nu transferat la o clinică de chirurgie vasculară din altă localitate pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

Din spusele sale, a fost împușcat de un alt cetățean din Republica Moldova pentru că s-au certat. Agresorul a fost prins în județul Maramureș.

UPDATE:  Potrivit echipajului medical SAJ care a preluat victima, bărbatul prezenta 6 plăgi împușcate. Rana provocată în zona gâtului este cea mai gravă. Medicii ajunși la fața locului nu au putut să se înțeleagă cu bărbatul, întrucât acesta nu vorbea bine limba română

Întreaga poveste, AICI.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/04/received_1689382714448613.mp4″ /]

Foto arhivă

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...