25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Împușcat și abandonat în câmp, a reușit să supraviețuiască!

Un bărbat a fost găsit pe un câmp din Cepari în această dimineață în jurul orei 5. Chiar dacă a fost împușcat de mai multe ori, acesta a reușit să supraviețuiască până când a fost găsit și dus la spital, iar acum medicii au grijă de el. UPDATE:

A fost la un pas să își piardă viața, lăsat într-un câmp din Cepari, împușcat în gât, umăr, torace și braț. Este povestea unui moldovean care a fost găsit în această stare azi-dimineață în jurul orei 5.

„În această dimineață, în jurul orei 5:15, la UPU Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cetățean moldovean, prezentând multiple plăgi, pe gât, umărul drept, torace și brațul stâng, având trei gloanțe reținute în corp. În momentul de față, bărbatul este conștient și cooperant, se află în investigații și explorări imagistice, medicii urmând să stabilească dacă va fi sau nu transferat la o clinică de chirurgie vasculară din altă localitate pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

Din spusele sale, a fost împușcat de un alt cetățean din Republica Moldova pentru că s-au certat. Agresorul a fost prins în județul Maramureș.

UPDATE:  Potrivit echipajului medical SAJ care a preluat victima, bărbatul prezenta 6 plăgi împușcate. Rana provocată în zona gâtului este cea mai gravă. Medicii ajunși la fața locului nu au putut să se înțeleagă cu bărbatul, întrucât acesta nu vorbea bine limba română

Întreaga poveste, AICI.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/04/received_1689382714448613.mp4″ /]

Foto arhivă

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...