13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Un năsăudean a murit în Dublin, după ce a zăcut rănit într-un parc!

Tragediile se țin lanț. După ce un biciclist a murit lovit de două mașini și un bărbat a fost găsit împușcat în Cepari, urmează o altă veste proastă. Un năsăudean care muncea în Irlanda a fost găsit rănit grav într-un parc din Dublin, murind la spital.

Un ziar irlandez anunță că un bărbat a fost găsit vineri dimineață în jurul orei 8 într-un parc din Dublin. Conform publicației, acesta prezenta răni grave pe corp și în zona pieptului, primele bănuieli fiind că a fost agresat.

„Un bărbat a murit, fiind găsit cu răni grave într-un parc din Tallaght, Dublin. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost descoperit de un trecător în Sean Walsh Park puțin după ora 8 dimineața. Prezenta răni deosebit de grave în zona pieptului și pe corp și a fost transportat la Spitalul Tallaght, unde a decedat. Se pare că bărbatul a fost victima unei agresiuni. Autoritățile așteaptă rezultatul examinării post mortem pentru a stabili cauza morții”, scrie publicația RTE din Dublin.

Sursele noastre spun că bărbatul este din Năsăud și se numește Ioan Bob. Acesta se afla în Irlanda de mai mulți ani – la muncă.

Autoritățile irlandeze sunt în căutarea criminalului și așteaptă orice tip de informații legate de acest caz.

Tallaght Garda Station 01-6666000

Garda Confidential 1800-666-111

Foto: RTE

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.