20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Un năsăudean a murit în Dublin, după ce a zăcut rănit într-un parc!

Tragediile se țin lanț. După ce un biciclist a murit lovit de două mașini și un bărbat a fost găsit împușcat în Cepari, urmează o altă veste proastă. Un năsăudean care muncea în Irlanda a fost găsit rănit grav într-un parc din Dublin, murind la spital.

Un ziar irlandez anunță că un bărbat a fost găsit vineri dimineață în jurul orei 8 într-un parc din Dublin. Conform publicației, acesta prezenta răni grave pe corp și în zona pieptului, primele bănuieli fiind că a fost agresat.

„Un bărbat a murit, fiind găsit cu răni grave într-un parc din Tallaght, Dublin. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost descoperit de un trecător în Sean Walsh Park puțin după ora 8 dimineața. Prezenta răni deosebit de grave în zona pieptului și pe corp și a fost transportat la Spitalul Tallaght, unde a decedat. Se pare că bărbatul a fost victima unei agresiuni. Autoritățile așteaptă rezultatul examinării post mortem pentru a stabili cauza morții”, scrie publicația RTE din Dublin.

Sursele noastre spun că bărbatul este din Năsăud și se numește Ioan Bob. Acesta se afla în Irlanda de mai mulți ani – la muncă.

Autoritățile irlandeze sunt în căutarea criminalului și așteaptă orice tip de informații legate de acest caz.

Tallaght Garda Station 01-6666000

Garda Confidential 1800-666-111

Foto: RTE

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...