18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Bărbat găsit mort în Munții Țibleș, în Agrieș

Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost găsit mort în Munții Țibleș, localitatea Agrieș. Anunțul a fost făcut în această seară se Serviciul de Salvamont bistrițean.

Conform șefului de serviciu salvamont, Mircea Baciu, persoana a fost găsită decedată, fără semne vitale, într-o râpă.

Din ce s-a constatat la fața locului, bărbatul ar fi căzut dintr-o zonă mai înaltă în râpă, iar căldura și zona izolată l-ar fi ucis încet.

Salvamontiștii au început să coboare cadavrul bărbatului în jurul orei 18:00 și mai au o porțiune de drum de coborât până în sat de unde îl va prelua o mașină de transport către Medicina Legală.

„Am acționat pentru coborârea persoanei, un bărbat de aproximativ 70 de ani. Coborârea este una dificilă, s-au folosit funii și plasă, iar noi mai avem o porțiune până când să ajungem în sat. Cel mai probabil, a căzut în râpă, a stat mult timp în soare și a decedat. Jos, în sat, îl va prelua o mașină și vor fi parcurse metodele pentru identificare a cauzei decesului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro șeful de serviciu Salvamont Public BN, Mircea Baciu.

Fotografia are caracter ilustrativ. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!