8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Bărbat găsit mort în Munții Țibleș, în Agrieș

Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost găsit mort în Munții Țibleș, localitatea Agrieș. Anunțul a fost făcut în această seară se Serviciul de Salvamont bistrițean.

Conform șefului de serviciu salvamont, Mircea Baciu, persoana a fost găsită decedată, fără semne vitale, într-o râpă.

Din ce s-a constatat la fața locului, bărbatul ar fi căzut dintr-o zonă mai înaltă în râpă, iar căldura și zona izolată l-ar fi ucis încet.

Salvamontiștii au început să coboare cadavrul bărbatului în jurul orei 18:00 și mai au o porțiune de drum de coborât până în sat de unde îl va prelua o mașină de transport către Medicina Legală.

„Am acționat pentru coborârea persoanei, un bărbat de aproximativ 70 de ani. Coborârea este una dificilă, s-au folosit funii și plasă, iar noi mai avem o porțiune până când să ajungem în sat. Cel mai probabil, a căzut în râpă, a stat mult timp în soare și a decedat. Jos, în sat, îl va prelua o mașină și vor fi parcurse metodele pentru identificare a cauzei decesului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro șeful de serviciu Salvamont Public BN, Mircea Baciu.

Fotografia are caracter ilustrativ. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.