18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Bărbat găsit mort în Munții Țibleș, în Agrieș

Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost găsit mort în Munții Țibleș, localitatea Agrieș. Anunțul a fost făcut în această seară se Serviciul de Salvamont bistrițean.

Conform șefului de serviciu salvamont, Mircea Baciu, persoana a fost găsită decedată, fără semne vitale, într-o râpă.

Din ce s-a constatat la fața locului, bărbatul ar fi căzut dintr-o zonă mai înaltă în râpă, iar căldura și zona izolată l-ar fi ucis încet.

Salvamontiștii au început să coboare cadavrul bărbatului în jurul orei 18:00 și mai au o porțiune de drum de coborât până în sat de unde îl va prelua o mașină de transport către Medicina Legală.

„Am acționat pentru coborârea persoanei, un bărbat de aproximativ 70 de ani. Coborârea este una dificilă, s-au folosit funii și plasă, iar noi mai avem o porțiune până când să ajungem în sat. Cel mai probabil, a căzut în râpă, a stat mult timp în soare și a decedat. Jos, în sat, îl va prelua o mașină și vor fi parcurse metodele pentru identificare a cauzei decesului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro șeful de serviciu Salvamont Public BN, Mircea Baciu.

Fotografia are caracter ilustrativ. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...