-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Bârgăuani, vi se pregătește un REVELION 2019 de pomină la Perla Bârgăului! Toate-s noi, să vă meargă bine tot anul

Ceva nou în noaptea dintre ani, să îți meargă bine tot anul! Dacă e așa, atunci restaurantul Perla Bârgăului e localul în care trebuie să treceți în noul an, toate-s noi aici! Un decor nou, de poveste, un meniu cu mai multă savoare ca niciodată și muzică live cu tânărul și talentatul Bogdan Berbecar! Răsfăț și distracție garantată toată noaptea, zicem noi! Adunați-vă gașca și faceți rezervarea din timp, să fiți siguri de locurile voastre!

La Restaurant Perla Bârgăului s-a mâncat bine dintotdeauna, o spun toți cei care au trecut pe acolo. În vară, localul a intrat într-un amplu proces de amenajare și redecorare și acum poate fi descris ca un loc de poveste pentru orice tip de evenimente, de la aniversări, botezuri și până la nunți sofisticate.

Mai multe despre noua înfățișare și oferta lansată mirilor anului 2019 am scris AICI.

Locul este perfect și pentru un REVELION 2019 memorabil, așa că au început deja pregătirile pentru noaptea dintre ani, iar lista de înscrieri e deschisă și se pot face rezervări. Regula este primul venit, primul servit, iar achitarea avansului pentru confirmarea locurilor se poate face până în 24 decembrie.

Generozitatea care caracterizează Perla Bârgăului se va reflecta, cum altfel, și în meniul de anul nou, unul bogat și în ceea ce privește mâncarea, dar și băuturile. Astfel, meniului clasic i se va da o nouă savoare, va fi reinterpretat, o adevărată surpriză culinară, care să se asorteze perfect noii imagini a restaurantului. La petrecerea de Revelion, băuturile vor fi la liber, fiecare invitat putând alege după pofta inimii de la OPEN BAR-ul cu de toate.

Și atmosfera creată cu ajutorul muzicii va fi cu totul specială! Cei care l-au ascultat o singură dată pe tânărul Bogdan Berbecar știu că are o voce cu adevărat specială și duce un repertoriu variat, de la muzică populară și până la muzică ușoară, iar vestea bună este că toată noaptea dintre ani va avea momente live, care să aducă multă voie bună și energie multă, să nu stea nimeni la masă.

E de la sine înțeles că la miezul nopții nu vor lipsi artificiile, șampania și tortul festiv. Iar cei care și-au programat anul viitor nunta aici, ies numai în câștig!

La Revelion 2019 la Restaurant Perla Bârgăului “Mireasa nu plătește!”, așa că doar mirele va trebui să achite participarea. Prețul unui bilet este de 250 de lei și, cum am mai precizat, lista cu rezervările este deschisă, iar avansurile se pot achita până în 24 Decembrie.

Tentația unui Revelion în astfel de condiții este de înțeles, mai aveți de adunat doar gașca de prieteni și apoi, la 0730452926 faceți rezervarea și discutați alte detalii.

Pentru a rămâne la curent cu noutățile și ofertele de la Perla Bârgăului, dar și pentru a vedea mai multe imagini cu localul accesați și asigurați-vă că ați dat Like paginii de Facebook – Perla Bargaului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...