2.4 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

SUPERB: Perla Bârgăului s-a transformat într-un loc de poveste pentru evenimente!

Cine face nuntă mare, ca pe Bârgău, are acum și sala de nunți potrivită, elegantă, cochetă, unde încap la mese 420 de nuntași. Plus că pot veni toți cu mașina, sunt peste 200 de locuri de parcare în curtea restaurantului Perla Bârgăului, ceva rar în zilele noastre: local frumos, cu parcare mare, să încapă toate mașinile invitaților. Cât despre mâncare, e la fel de bună cum ați găsit-o întotdeauna aici. 

A fost brutărie, apoi restaurant și acum e o sală de evenimente cu pretenții, care poate oricând rivaliza cu cele mai elegente locații din Bistrița! Este vorba de restaurantul Perla Bârgăului din Suseni, care, după câteva luni de muncă grea și creativitatea unor designeri pricepuți, a trecut printr-o transformare spectaculoasă și oferă acum un decor de poveste celor care aleg locația pentru cele mai importante evenimente ale vieții: nuntă, botez sau aniversări.

Sala are acum o ușoară tușă vintage, un aer modern, păstrând totuși liniile clasice. Invitații pot sta relaxați la mese, care se aranjează în funcție de planul mirilor, iar ringul de dans este suficient de mare, chiar și atunci când numărul de invitați e cel maxim. Iar cei care ies afară, la o gură de aer, pot admira în toată splendoarea lor Munții Heniu, care se dezvăluie într-o panoramă superbă, chiar în fața localului. 

Și pentru că atunci când alegi locația pentru un eveniment contează enorm și calitatea mâncării preparate și atenția personalului, cei care aleg Perla Bârgăului pot sta liniștiți, nu s-a schimbat nimic față de cum îi știați, fac mâncarea tradițională la fel de bună și sunt la fel de amabili cum îi știți de opt ani încoace. Curățenia impecabilă rămâne aici la ea acasă, iar personalul este deschis la comunicare și orientat către dorințele clienților. Ceea ce vă doriți o să primiți, cu zâmbetul pe buze, cei de la Perla Bârgăului chiar vor să vă facă evenimente de poveste, într-un cadru de poveste.

Important de reținut este că dacă aveți invitați de departe, pot fi cazați peste noapte în cele șapte camere oferite în regim hotelier, a opta, cu jacuzzi și pat matrimonial, fiind rezervată mirilor care își fac nunta la Perla Bârgăului.

SUPER OFERTĂ pentru cei care rezervă localul pentru orice zi din primele cinci luni ale anului: Restaurant Perla Bârgăului vă face un cadou de nuntă, botez sau aniversare, o reducere de 10 la sută din valoarea contractului, deloc de neglijat. 

Dacă mai aveți întrebări puteți afla răspunsul sunând la tel. 0730452926, iar mai multe fotografii puteți găsi pe pagina de Facebook Perla Bargaului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...