16.9 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

FOTO: Pastele și-au ales o nouă casă – Botegga Pavarotti! Dacă n-ați fost ieri la degustare, fugiți azi pentru aprovizionare!

Ieri după-masă, bistrițenii care au trecut pragul Boteggei Pavarotti au crezut că au ajuns direct în Italia. Paste de calitate, proaspete, gătite cu măiestrie de bucătarii de la Rapsodia… ce mai! O adevărată nebunie mediteraneană! Dacă n-ați fost să degustați preparatele, mergeți măcar să vă aprovizionați cu produse de calitate!

Dacă nu puteți ajunge în Italia, vine Italia la voi! Iar dacă nu credeți, puteți întreba bistrițenii ce au trecut ieri pragul la Bottega Pavarotti.

Aici a avut loc o degustare de preparate din paste. Și toată lumea știe că „paste” și „Italia” sunt practic… același cuvânt! Nici nu-i de mirare că cei care au fost pe la Bottega Pavarotti au crezut că au ajuns în Italia.

Gurmanzii sau pofticioșii de ieri și-au delectat papilele gustative cu Tagliatelle cu vită în sos de trufe cu hribi și parmezan, Paste umplute cu trufe în sos de hribi și parmezan , Paste umplute cu somon în sos Pesto cu parmesan și alte și alte bunătăți.

Produsele proaspete și de calitate au fost puse la dispoziție de Alexandru Iuoraș, managerul Bottegei, iar preparatele au fost gătite de talentații bucătari de la Rapsodia.

Dacă nu ați reușit să ajungeți aseară, nu vă faceți probleme. Paste de nenumărate feluri, brânzeturi care mai de care mai bune, diferite tipuri de prosciutto, condimente mediteraneene și alte bunătăți, toate prospete și de calitate, vă așteaptă să le cumpărați.

Căutați apoi rețetele bucătarilor de la Rapsodia și reușiți astfel să aduceți în casa voastră un colț din Italia! Certo!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...