32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Bătaie între frați, cu lemne și topoare!

Jandarmii au fost nevoiți să intervină aseară pentru a calma spiritele și a depărți doi frați. Aceștia, de la ceartă, au ajuns să se lovească cu lemne și topoare. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale.

Aseară, un scandal a izbucnit într-un cartier al Bistriței.

A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele.

Mai exact, doi frați care consumau alcool împreună, și-au amintit de neînțelegeri mai vechi, așa că au început să se certe și apoi să se lovească.

”Ajunși la fața locului, jandarmii au aplanat conflictul și au constatat faptul că pe fondul consumului de alcool, după un schimb dur de replici doi frați de 43, respectiv 35 de ani, au ajuns la violențe. Având un conflict mai vechi fratele mai mare l-a lovit inițial cu un lemn în zona capului, celălalt atacându-l la rândul său cu un topor în zona umărului. Totodată, au fost distruse mai multe bunuri din locuința acestuia” transmit reprezentanții IJJ BN.

Jandarmii au solicitat și prezența unui echipaj medical, dar cei doi au refuzat transportul la spital.

Jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbați actele de sesizare pentru infracțiunile: loviri sau alte violențe, distrugere și amenințare, acte care au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...