28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

„Detectivul” de pe TIR. Un bistrițean a fost condamnat la închisoare, după ce și-a spionat soția cu telefonul

Un șofer de TIR originar din Bistrița a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, după ce și-a spionat soția cu ajutorul telefonului mobil. Cei doi s-au împăcat chiar în timpul procesului în care bărbatul era judecat pentru 4 infracțiuni, toate „rezultate” în urma spionajului telefonului mobil al soției.

Povestea șoferului român de TIR care muncește în Germania este desprinsă parcă dintr-o telenovelă. Bistrițeanul are 40 de ani și este căsătorit de 14 ani, având și un copil.

Potrivit Libertatea.ro, în 2014, acesta a aflat că soția îl înșeală. A iertat-o, iar în 2019 fiul i-a povestit că mama sa are o relație foarte apropiată cu antrenorul de fitness de la sala pe care o frecventa.

Pentru a se convinge că așa stau lucrurile, bărbatul i-a instalat soției pe telefon o aplicație, prin care putea practic vedea absolut tot ce face aceasta cu aparatul. Bărbatul putea vedea ce face soția pe rețelele de socializare, ce SMS-uri trimite și primește și cu cine vorbește la telefon. Astfel, în timp ce se afla în curse în Germania, bărbatul își verifica soția, de la distanță.

„Spionajul” a dat rezultate, bărbatul surprinzând mai multe conversații între soția sa și antrenorul de fitness care confirmau faptul că aveau o relație. Mai mult, șoferul de TIR i-a confruntat pe cei doi și a trimis dovezile socrilor și cumnaților săi.

Soția sa însă a recunoscut relația cu antrenorul de fitness și a depus plângere la poliție împotriva soțului. Degeaba a susținut șoferul de TIR că ulterior nu și-a mai spionat soția și chiar a încercat să dezactiveze aplicația… procesul a mers mai departe.

Culmea, în timpul procesului, cei doi s-au și împăcat și au renunțat la divorț. Bistrițeanul a fost trimis în judecată și găsit vinovat pentru acces ilegal la un sistem informatic, interceptarea ilegală a unei transmiteri de date informatice, violarea secretului corespondenței și desfășurarea de operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice. A fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...