15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Bătaie mare pe posturile de îngrijitoare la creşele din oraş. Câte cinci candidate s-au luptat pentru un loc

Posturile de îngrijitoare scoase la concurs pentru creșele din oraș par să se numere printre cele mai căutate joburi. Nu mai puțin de 5 candidate s-au bătut pentru un singur post. Rândurile s-au rărit însă bine, după testarea psihologică, la care ar fi căzut în jur de 65% dintre candidate.

De curând, au fost scoase pentru concurs 9 posturi de îngrijitoare pe durată nedeterminată la creşele din Bistriţa. Cele care s-au înscris trebuiau să aibă studii generale sau medii. Vechimea în domeniu nu este obligatorie. Concursul pentru ocuparea posturilor se desfăşoară la sediul Direcţiei Municipale de Sănătate Bistriţa.

Pentru a ocupa un post de îngrijitoare la una dintre creşele din oraş, candidatele trebuie să treacă prin 3 probe. 45 de persoane şi-au depus dosarul pentru concurs. În 17 august a avut loc testarea psihologică, la care s-au prezentat 40 de candidaţi.

Se pare însă că testarea psihologică a fost un hop greu de trecut pentru cei care au participat. Potrivit surselor Bistrițeanul.ro, după examenul psihologic, din 40 de candidaţi, ar mai fi rămas doar 14. Mai bine de jumătate, în jur de 65% din cei care s-au prezentat, nu ar mai fi trecut de examinarea psihologică – un procent suspect de mare.

Cei 14 candidaţi rămaşi în urma probei psihologice au susţinut ieri examenul scris. Rezultatele au fost afişate în cursul zilei de azi. Urmează ca vineri să fie susţinută ultima probă – interviul.

Foto: protecțiacopilului6.ro

Mia Biligan 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: