-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

Stadionul, sală de fitness de ocazie. Au plecat „campionii”, dar vin „amatorii”

De ceva vreme stadionul municipal „Jean Pădureanu” s-a golit de atleți, fotbaliști sau alte grupuri de sportivi profesioniști. În schimb, antrenorii de fitness le-au luat locul! Își aduc clienții pe stadion ca să facă antrenamente, când se lasă seara.

S-au schimbat vremurile de odinioară! Renumitul Jean Pădureanu și al său stadion sunt istorie pentru meciurile și sportivii ce veneau la Bistrița în vremurile bune.

În schimb, antrenorii de fitness le-au luat locul! Printre ei se numără și Virgil Rus, unul dintre cei mai cunoscuți și căutați antrenori de fitness din oraș. Nu de puține ori, acesta a dat sala de fitness pe aerul curat de pe stadion.

„Antrenamentele noastre necesită diversificare aspect pe care, în sezonul de vară sau atunci când vremea ne permite, îl valorificăm în aer liber, respectiv pe stadion sau „pe Liviu”. Personal îmi structurez antrenamentele în 2-4 sesiuni/săptămână. Depinde de momentul sezonului și de obiectivele clienților. În unele perioade de vară combin sala cu stadionul, alteori doar stadion”, a explicat Virgil Rus.

Însă acum vine surpriza mare! Vineri seara va trebui eliberat stadionul pentru că cineva își face revenirea. Gloria va deschide campionatul Ligii a 3-a cu un meci acasă, în 24 august, împotriva echipei CFR 2 Cluj Napoca. Intrarea este liberă, așa că bistrițenii sunt așteptați să retrăiască vremuri demult apuse. Formația bistrițeană care ne va reprezenta județul în seria a 5-a a Ligii a treia, va juca pe terenul mare toate partidele de acasă.

Luna aceasta se anunță aglomerată pe faimosul stadion. Acum antrenorii vor trebui să-și împartă terenul cu fotbaliștii Gloriei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...