17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

A patra oară o fi cu noroc? „Super-autogara”, din nou pe masa consilierilor locali

Primarul Ovidiu Crețu nu renunță la centrul intermodal și pace! Proiectul este pus pe ordinea de zi pentru a patra oară în această vară, un adevărat record. Super-autogara va fi pe masa consilierilor locali în 28 august.

Centrul intermodal va fi din nou pe masa consilierilor locali, la ședința din 28 august, asta după ce a fost pus pe ordinea de zi de trei ori până acum. Proiectul nu a reușit să obțină suficiente voturi pentru a fi adoptat.

Pentru a se asigura că proiectul trece, primarul Ovidiu Crețu a fost dispus chiar să „aducă” un consilier din concediu, cu ajutorul Internetului. Ultima dată, proiectul a fost pus pe ordinea de zi în 2 august, însă edilul l-a retras, probabil pentru a nu risca să nu adune din nou suficiente voturi.

Proiectul prevede exproprierea pentru terenul deținut de CFR pe care Primăria Bistrița vrea să îl folosească pentru realizarea centrului intermodal de transport, practic o super-autogară, care va prelua tot traficul rutier și feroviar și-l va mai organiza puțin. Mai multe despre acest subiect AICI.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: